Cântărețul de muzică populară Aurelian Preda a murit! Avea doar 47 de ani

Ultima actualizare:

    Aurelian Preda a pierdut lupta cu cancerul FOTO: Arhiva personală
Aurelian Preda a pierdut lupta cu cancerul FOTO: Arhiva personală

Aurelian Preda a murit. Lumea artistică din România a fost zguduită, marţi seară, de încă o veste tragică. Cântăreţul de muzică populară şi prezentator de emisiuni de specialitate, Aurelian Preda, a pierdut lupta cu cancerul.

Cunoscutul solist de muzică populară, Aurelian Preda, a încetat din viață marți seara, într-o clinică din străinătate, anunță Antena 3.

Artistul a murit la orele 18.10, într-o clinică privată din Austria, dupa ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală incurabilă. 

"Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necruțător cu el. Dumnezeu să-l odihnească", au declarat apropiații lui Preda, conform aceleiași surse.

Trupul neînsufletit va fi adus în țară în zilele următoare, iar înmormantarea va avea loc la Mânăstirea Călugarilor din Derveni.

Suferea de cancer

La începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplită veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţă prin care va trece atunci când va începe tratamentul împotriva bolii, conform Realitatea Tv.

Pentru o perioadă a ales să-şi lase rudele în Italia, iar el să vină la tratament în România. A suferit 4 operaţii, dar a făcut şi mai multe vizite la mormântul sfânt, totul în speranţa că se va vindeca.

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg