Care e cel mai scump lucru din vila de 200.000 de euro a Gabrielei Cristea

Ultima actualizare:

    Aşa arată casa din Corbeanca, pe care cei doi şi-au ridicat-o pe terenul cumpărat în 2014Foto: Blitz
Aşa arată casa din Corbeanca, pe care cei doi şi-au ridicat-o pe terenul cumpărat în 2014Foto: Blitz

Se spune că în viață trebuie să sădești un pom, să creşti un copil și să zideşti o casă. Iată că Gabriela Cristea a ajuns să le aibă pe toate și este o femeie fericită. S-a căsătorit cu Tavi Clonda, a născut o fetiţă pe 23 septembrie 2017 și tot atunci s-a mutat și în casa visurilor, în care a investit mai bine de 200.000 de euro.

Nu degeaba se spune despre ea că este o femeie cu mână de fier. A luat-o de la zero după căsnicia eşuată cu Marcel Toader, de care a divorţat în 2013, și iată că, în mai puțin de patru ani, a reușit ce nu au reușit alții într-o viață. S-a căsătorit cu un om care o iubește enorm, a devenit mămică și are şi o casă care se învârte după soare. La 43 de ani, Gabi Cristea se consideră o femeie împlinită. Casa în care s-a mutat după ce a născut, mai precis în septembrie 2017, este căminul visurilor sale. A cumpărat terenul din Corbeanca, iar în aprilie 2016 au început construcția. Celebra realizatoare tv ne-a povestit cum au decurs lucrările.


    Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt topiţi după micuţa Victoriafoto: arhivă personală
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt topiţi după micuţa Victoriafoto: arhivă personală

”Suntem bine în casuța noastră. Nu este gata în totalitate, în sensul în care nu sunt gata niște dependințe. Dar, în rest, casa în care locuim arată super, este casa visurilor noastre, este căminul nostru, conceput de noi, de la prima linie și până la ultima tușă de vopsea. Are multe detalii orginale, legate de personalitatea noastră, pentru că noi nu ne-am cumpărat o casă gata, ci am luat-o efectiv de la zero. Am cumpărat terenul și apoi am construit-o de la fundație. Am avut multe surse de inspirație atunci când am decorat-o, mobilat-o”, a declarat Gabi Cristea pentru Click!. Bruneta și soțul ei, Tavi Clonda, nu s-au aruncat să dea banii pe mobilă de lux, însă au investit în dotări.


    Gabriela a amenajat o cameră roz pentru fetiţa eifoto: arhivă personală
Gabriela a amenajat o cameră roz pentru fetiţa eifoto: arhivă personală

”Investiția cea mai mare, și de care suntem extrem de mulțumiți, este încălzirea prin pardoseală - un element la care nu aș renunța niciodată în viața asta. Este ceva mai rar, pentru că la noi se face de obicei încălzirea clasică, prin calorifere. Aș sfătui pe toată lumea să facă asta. De când stau aici merg desculță, pot să stau inclusiv cu Victoria pe jos, fără să-mi fie frică de faptul că va răci. A fost o investiție destul de mare, este mai scumpă decât o încălzire clasică, însă în timp se amortizează, pentru că întreținerea costă mai puţin! Trebuie să mai punem la socoteală și sănătatea, care e cea mai importantă. Există multe variante în domeniul dotării unei locuinţe. Spre exemplu, am auzit de aer condiționat prin pereți, dar costă foarte mulți bani și am considerat că ceea ce am ales e mult mai important și mai necesar”, ne-a mai spus  prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” (Kanal D), care momentan se află în concediu de maternitate.

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png