Care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis înainte să moară

viorel lis oana lis jpeg
Oana Lis a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui Viorel Lis înainte să moară

Oana Lis și Viorel sunt împreună de mai mulți și deși există o diferență de vârstă destul de mare, cei doi au luptat pentru iubire. Însă în prezent ei sunt triști din cauza faptului că Viorel nu s-a simțit foarte bine în ultimele luni, ba chiar a ajuns și la spital.

Oana Lis este foarte tristă în ultima perioadă deoarece Viorel a devenit foarte melancolic și îi vorbește mult despre moarte și despre momentul în care el nu va mai fi în viață.

Oana Lis a mărturisit că dorința cea mai mare a lui Viorel Lis este ca ea să-și găsească un bărbat care să o respecte și să o iubească așa cum face și el.

„Viorel m-a zis că îi e teamă ca după ce moare el, să nu-mi găsesc pe vreunul care să mă bată, are tot felul de gânduri”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis a explicat cum se simte Viorel în ultima vreme și a declarat că pe ea o apucă des plânsul când se gândește prin câte probleme trec ei ca și cuplu.

„M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mărturisit ea recent. 

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
Camera mortuară a lui Tutankhamon FOTO Hanaa Habib/EPA via The Guardian
image
image
image
image
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png
cub alin gălățescu png