Care este culoarea anului 2021 pentru păr. Adrian Perjovschi, 12 coafuri cu care poți atrage atenția

Ultima actualizare:

    Mexic
Mexic

În perioada în care masca de protecție a devenit accesoriu indispensabil pe fața noastră, machiajul ochilor și îngrijirea părului ies parcă mai mult ca oricând în evidență. Iată 12 idei spectaculoase!

Adrian Perjovschi, hair-stylist-ul vedetelor și specialist în transformări radicale de look, anunță trendurile în materie de make-up și hair pentru anul 2021, în cadrul evenimentului fotografic “Travel În Style by Adrian Perjovschi – Trends for 2021”. 12 țări “colindate” în doar 12 ore prin intermediul a 12 modele - fete și 4 modele - băieți, fiecare simbolizând frumusețea și trendurile din câte o țară de pe glob au mai potolit dorul celor prezenți de călătorii, de aventuri și de prietenii de departe.

“Am încercat să ne plimbam în jurul lumii măcar virtual, prin intermediul frumuseții. Trendurile din fiecare an sunt universale, ne leagă pe toți indiferent de colțul de lume din care provenim, ele sunt aceleași, ne raportăm cu toții la ele, sunt practic punctul comun care ne leagă. Frumusețea, feminitatea, grijă pentru noi trebuie să existe indiferent de vremuri și de pandemii. Ne dorim că femeile să nu renunțe la ele, să fie conectate la tot ce e nou și frumos, pentru că dacă ele se simt bine în pielea lor și sunt fericite, noi toți din jurul lor suntem fericiți”, a explicat Adrian Perjovschi conceptul evenimentului său tradițional, din fiecare toamnă.

Cloarea anului 2021 pentru păr este aqua blue

“Culoarea anului 2021 este aqua blue, o culoare inspirată din natură, din apa mărilor și oceanelor, combinat cu verdele vibrant al junglei, și cu nuanțele pastel ale cerului. Aceste culori pot fi puse în par pe blond platinat, cum am făcut pentru Islanda unde am adus nuanțe din aurora boreală, pe baleiaj, pe părul natural, pe culorile deschise până la culorile închise. În călătoria noastră în jurul lumii, am cuprins toate nuanțele, de la arămiu și roșu, până la mov și alte derivate din culorile mai extravagante, dar am evidențiat și câteva modele de baleiaje pe blond platinat, blond auriu, bronz și ciocolatiu”, mai spune Perjovschi. Toate modelele au fost fotografiate de Marius Bărăgan. 

Nu au fost neglijate nici coafurile masculine
Nu au fost neglijate nici coafurile masculine

Styling-ul semnat de stilista Lucy Faur a fost completat de crearea de măști de protecție din bumbac, devenite indispensabile în ziua de astăzi, pe care au fost imprimate steagurile țărilor prezentate de către modelele al căror make-up a fost creat de Mădă Petcu, Andra Manea și Dana Petrina.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png