Care este secretul energiei lui Pavel Bartoş, gazda „Românii au talent!”

Ultima actualizare:

    Pavel Bartoş prezintă show-urile ”Românii au talent” şi "Vocea României"foto: Pro TV
Pavel Bartoş prezintă show-urile ”Românii au talent” şi "Vocea României"foto: Pro TV

Vineri seara, de la 20.30, încep edițiile live ale show-ului „Românii au talennt” de la Pro TV. Pavel Bartoş (40 de ani), unul dintre prezentatorii emisiunii, ne-a spus ce îl menţine plin de energie, ce planuri are şi cum se poartă cu soția și cu cele trei fiice acasă.

  • Click!: Eşti nerăbdător să înceapă live-urile la al şaptelea sezon al emisiunii „Românii au talent? Ce înseamnă pentru tine acest show?

Pavel Bartoş: Eu abia aştept live-urile. Pot să spun că live-urile reprezintă una dintre părţile mele preferate din acest show, pentru că ne implică într-un anume fel, suntem şi într-o relaţie directă cu spectatorul, concurentul şi mai ales cu telespectatorul. Asta înseamnă adrenalină, care mie îmi face foarte bine.

  • De când aţi terminat înregistrările s-au mai produs ceva schimbări în viaţa ta?

A mai trecut jumate de an, în primul rând. Dar pot să zic că eu am întinerit, pentru că, nu-i aşa, lângă patru fete nu are cum să şi se întâmple altfel. În rest, un spectacol nou la teatru Odeon, „Soldatul Svejk”, lucru care mă bucură şi mai mult, pentru că teatrul reprezintă unul dintre capitolele cele mai importante din viaţa mea.

  • Există vreun număr din emisiune care îţi place cu adevărat?

Da, îmi plac foarte multe. A fost un sezon surprinzător. Au fost atât de diverse talentele, încât mi-au plăcut enorm de multe. Îmi plac oamenii care-şi depăşesc condiţia, care nu renunţă la visul lor, indiferent de vârsta pe care o au. Mă impresionează astfel de oameni. De asemenea, sunt impresionat şi de generaţia foarte tânară, extrem de tânară, care s-a prezentat la preselecţii. Copii de 7-8 sau 9 ani care-s atât de talentaţi şi liberi, încât pot să zic că România are o speranţă şi un viitor. Trebuie doar să avem grijă de ei.

  • Cu care dintre juraţi îţi place să interacţionezi cel mai mult?

Mă simt foarte bine cu toţi patru. Normal, cu Andi şi Andra avem o relaţie mai închegată, pentru că suntem împreună de la primul sezon, dar ne completăm la fel de bine şi cu ceilalţi doi juraţi, Mihaela şi Florin, de la care se simte foarte mult experienţă în televiziune.

  • Fetele tale ce talente speciale au? Dar soţia ta?

Principalul lor talent, şi mă bucur că e aşa, e acela de a fi copil. Îmi doresc să copilărească, să se joace cât mai mult. Vor avea destul timp să fie serioase şi responsabile când o să fie mari. Mă bucur de acest “talent” al lor, de a fi copil. Normal că eu şi soţia mea încercăm să le oferim cât mai multe opţiuni acum, să facă mai multe lucruri, diverse, pian, dans, karate, pictura sau orice altceva, însă alegerea va fi doar a lor atunci când vor fi în deplină cunoştinţă de cauză. Soţia mea are toate talentele.

  • Tu ce pasiuni ai?

Îmi place să desenez, mă relaxează foarte mult. Îmi place să călătoresc şi îmi place foarte mult să citesc.

  • Ai fost nevoit vreodată să înveţi ceva pentru un rol anume?

Pentru serialul „Aniela”, am fost nevoit să învăţ să călăresc şi să fac scrimă. Dar fiecare rol în parte a necesitat o atenţie aparte şi aplecare pe măsura din partea mea. De la fiecare rol am învăţat câte ceva şi fiecare rol m-a provocat cu ceva.

  • Eşti prieten bun cu Smiley, însă pe vremea telenovelelor ai făcut „cuplu” cu Alexandru Papadopol şi apoi cu Cabral. În ce relaţii ai rămas cu ei?

Foarte  bune. Pot să spun că în cazul ambilor, prietenia ţine dincolo de proiecte. Cu Alexandru Papadopol sunt coleg la teatrul Odeon, aşa că ne întâlnim destul de des pe scenă. Şi, cu Cabral, cine nu şi-ar dori să fie şi să rămână prieten?! Cred că nimeni. Poate doar el.

Ce surprize avem în prima emisiune live “Românii au talent”

În prima ediţie live transmisă de la 20.30 primii zece semifinaliști ai sezonului #7epic Românii au talent încep lupta pentru un loc în finală și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro! După ce toată săptămâna au făcut probe de costume și și-au pus la punct toate detaliile pentru numerele destinate marilor spectacole live, Alexandru Oltean, Ansamblul Kozaciok, Antonina Goloseev, Fang Shuang, Florin Nae, Florin Suciu Buh, Kicsi Csongor și Antonella Terrazas, Marius Mihailă, Nicoleta Tudorache și Tatiana Kundik sunt pregătiți să aducă momente memorabile, pline de elemente inedite, energie și emoție.

Trupa Sensor, împreună cu baletul emisiunii, va bucura telespectatorii cu forța și energia unui moment special creat pentru primul spectacol live „Românii au talent”. Și finalistul sezonului patru „Românii au talent”, Zburătorul - Octavian Stoica, va urca pe scenă pentru a bucura românii cu un moment incredibil.

Care sunt noutăţile din noul sezon al emisiunii

Dintre cei 50 de semifinaliști, doar 11 vor ajunge în marea finală, decizia aparținând telespectatorilor și juraților. Zece concurenți vor fi aleși din cele 5 semifinale de către public și juriu, iar un concurent va fi în sezonul acesta Wild Card-ul juriului. Wild Card-ul reprezintă alegerea juraților pentru marea finală, dintre semifinaliștii care nu se vor califica pentru ultima etapă a competiției. Aceasta va fi strict alegerea lor, criteriile fiind originalitatea, creativitatea și curajul. La finalul ultimei semifinale, Andi, Mihaela, Andra și Florin vor decide cine este cel de-al 11-lea finalist.

Bogdan Bolohan, finalistul sezonului cinci din „Românii au talent”, se alătură echipei emisiunii de divertisment! Bogdan este coregraful care va conduce baletul emisiunii și lucrează cu dansatorii din concurs. De asemenea, Oana Zara, finalista sezonului cinci, și Mihai Adrian, finalist în sezonul șase, fac parte din baletul show-ului și sunt pregătiți să le ofere românilor un spectacol extraordinar începând de vineri, 28 aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net