Care sunt cele 12 vedete de top readuse de PRO TV în grila de toamnă

12 august 2019
image
Adela Popescu revine la «Vorbeşte lumea»

Plecarea lui Florin Călinescu din juriul show-ului „Românii au talent” i-a surprins pe mulţi, mai ales că actorul a ales o carieră politică. Click! îţi spune însă că la PRO TV revin 12 vedete de primă mână care au plecat la alte televiziuni sau care, din diverse motive, au stat departe de lumina reflectoarelor.

Adela Popescu (32 de ani), prezentatoarea show-ului „Vorbeşte lumea” a intrat în concediu în noiembrie 2018, înainte de naşterea celui de-al doilea copil.

image
Dragoş Bucur, Alina Vîlcu şi Omid Ghenadi refac echipa «Visuri la cheie»

La sfârşitul sezonului, când emisiunea a sărbătorit patru ani, Adela a fost prezentă în studio la ediţia aniversară, însă din septembrie revine în noul sezon. Ce surprize ne vor pregăti producătorii rămâne de văzut. După 10 ani, din luna mai, jurnalistul Cosmin Stan (41 de ani) s-a întors şi el la „Ştirile PRO TV”, de această dată în rol de corespondent şi reporter special. El a fost prezentator al „Observatorului” (Antena 1), însă a renunţat şi s-a întors la „prima dragoste”. „După exact 10 ani, mă întorc acasă, la PRO TV, de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată”, a spus Cosmin Stan. Show-ul „MasterChef” va reveni şi el anul acesta cu forţe proaspete şi cu juraţi noi. Cele trei noi vedete sunt şi ei foşti concurenţi sau prezentatori PRO TV.

image
Anamaria Prodan va relua show-ul «Gospodar fără pereche»

Brenciu, înlocuitor pentru  Andra şi Călinescu

Chef Joseph Hadad (59 de ani) a participat în 2017 la show-ul „Uite cine dansează”, iar chef Silviu Chelaru (40 de ani) a concurat în 2014 la „Masterchef”. Cosmin Tudoran, fost solist al trupei Ca$$a Locco, a fost prezentator al reality-show-ului „Vara ispitelor” (2001) şi va fi jurat la „MasterChef”. Tot în acest an s-a întors în echipa PRO TV şi actriţa Elvira Deatcu (47 de ani), în serialul „Vlad”, unde face din nou echipă cu regizorul Jessus Del Cerro. Vedeta de la Teatrul Odeon e cunoscută din serialele „Lacrimi de iubire” (2005), „Daria, iubirea mea” (2006), „Cu un pas înainte” (2007), „Pariu cu viaţa” (2011-2013) şi „O nouă viaţă” (2014). Horia Brenciu (46 de ani) s-a întors şi el anul acesta la PRO TV ca jurat la „Vocea României”, în locul Andrei. Surse din PRO TV ne-au spus că Brenciu va fi jurat şi la „Românii au talent”, după ce Florin Călinescu a ales cariera politică. 

image

Andi Vasluianu (45 de ani) va avea anul acesta rolul principal din serialul de comedie „Profu’” care va începe din toamnă. Actorul a mai făcut parte din echipa PRO TV când a jucat în serialul „Băieţi buni” (2005), iar apoi în reality-showul „Super Trip” (2015).

image
Dragoş Bucur, Alina Vîlcu şi Omid Ghenadi refac echipa «Visuri la cheie»

Dragoş Bucur (42 de ani) revine anul acesta ca prezentator al emisiunii „Visuri la cheie” după o pauză de un sezon în care a fost înlocuit de Corneliu Ulici. Actorul s-a dedicat proiectelor de film şi de teatru, iar acum revine alături de arhitecţii Alina Vîlcu şi Omid Ghenadi care ajută la repararea caselor pentru diverse familii cu probleme.

image
Anamaria Prodan va relua show-ul «Gospodar fără pereche»

Ultima, dar nu cea din urmă e Anamaria Prodan (46 de ani), gazda show-ului „Gospodar fără pereche”. Chiar dacă emisiunea a intrat într-o pauză, producătorii şi-au dorit să continue succesul primelor sezoane. Aşa că după o pauză în care „sexy-impresara” şi-a rezolvat alte probleme, acum revine cu un nou aspect şi cu un nou sezon în care caută un „Gospodar fără pereche”.

banica vicoveanca jpeg
irina tanase 13 jpg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg