Care sunt concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Ultima actualizare:

    Cabral şi Bobonete sunt gazdele show-uluiFoto: Pro Tv
Cabral şi Bobonete sunt gazdele show-uluiFoto: Pro Tv

Douăsprezece vedete au renunțat la viața comodă de acasă și au plecat în Africa. Timp de 21 de zile nu vor avea contact cu nimeni și vor fi supuse unor probe extreme, pentru a demonstra că merită titlul de Rege sau Regină a junglei la show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Gazdele really-show-ului sunt Cabral şi Bobonete.

Primii doi concurenţi care vor înfrunta jungla sunt Elena Merişoreanu şi Cătălin Moroşanu. Cântăreaţa de muzică populară şi-a făcut bagajul şi a luat deja avionul sprea Africa. Înainte de a ajunge în "platoul" "Sunt celebru, scoate-mă de aici", solista a povestit că are mari emoţii, gândindu-se probabil la ce o aşteaptă.

Elena Merişoreanu a ajuns în jungla africană
Elena Merişoreanu a ajuns în jungla africană

"Mi-am luat câteva rochii de seară şi  costumul popular. Ştiu că vom avea o seară la hotel şi probabil voi avea nevoie de ele. În rest, în bagaj, mi-am pus bocanci în care nu-mi transpiră piciorul, un şal cu animal print să fiu în ton cu atmosfera. Mi-am luat şi vopsea, dar nu cred că voi avea unde să-mi fac părul. Oricum , voi renunţa la machiaj. Vom dormi sub cerul liber, în saci şi vom mânca numai Dumnezeu ştie", a declarat Elena Merişoreanu la emisiunea "La Măruţă".  Celor doi li s-au alăturat Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Pacha Man, Elena Lasconi, Mihai Trăisariu, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef) şi Luminiţa Nicolescu, antrenoarea de fitness a Valentinei Pelinel.

Show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici" va înlocui filmele

Emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” debutează, la 16 februarie, la Pro TV, de la ora 20.30. Emisiunea va fi difuzată zilnic, înlocuind astfel filmele pe care PRO TV le difuza în fiecare seară. Înlocuirea filmelor cu o emisiune de divertisment este una dintre cele mai mari schimbări pe care Pro TV o face de la înființare. Astfel, Pro TV renunță la publicul filmelor americane, un public fidel pe care l-a crescut și se orientează pe publicul emisiunilor de tip reality-show, de genul "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Show-ul aruncă în jungla din Africa de Sud 12 vedete, care vor da nas în nas cu maimuțe, șerpi sau insecte veninoase și vor mânca cele mai ciudate lucruri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net