Carla’s Dreams a explicat de ce nu își arată fața


    Carla's Dreams nu își arată niciodată fața la concerte sau emisiuni
Carla's Dreams nu își arată niciodată fața la concerte sau emisiuni

Nimeni nu știe cum arată, de fapt, cântărețul celebrei melodii „Sub Pielea Mea”. Carla’s Dreams se maschează la absolut toate aparițiile publice: concerte, emisiuni televizate și inclusiv în videoclipurile melodiilor pe care le compune.

Are mii de fani, însă niciunul dintre ei nu l-ar recunoaște dacă l-ar vedea pe stradă, fără machiaj. Ei bine, într-un interviu acordat publicației ruse LIFE, Carla’s Dreams a explicat de ce nu vrea ca lumea să îi vadă chipul.

„Ideea a fost a noastră și absolut nu este nouă. Doar că am avut o problemă și a fost necesar să o rezolv. Problema este că noi nu ne dorim viață publică. Nu suntem interesați să avem o viață socială și să mergem la petreceri în show business. Inițial, proiectul a fost pe internet. Nu exista niciun fel de comunicare cu presa. Nici măcar atunci când proiectul a crescut și a devenit popular. A fost o nevoie urgentă să facem măcar un concert. Era o problemă: nu am vrut să ies așa cum am făcut-o. Știu că acum arată exact ca o mișcare de PR foarte bună, dacă cineva crede că sunt atât de deștept, este doar un plus”, a mărturisit solistul.

Cât despre zvonurile potrivit cărora acesta ar suferi o boală de piele, Carla’s Dreams a dezmințit totul. „Da, confirm că arăt foarte rău. Sunt grețos de urât, de ce să nu recunosc. Pur și simplu nu vreau să le stric oamenilor ziua. Dar, serios, sunt sănătos, inclusiv în ceea ce privește tenul meu”, a mai declarat cântărețul.

În plus, de-a lungul timpului, acesta a învățat să se machieze singur, fără ajutorul specialiștilor. „În patru am ani, am învățat să ne aplicăm singuri machiajul. Artiștii de machiaj vin doar când avem nevoie de un machiaj mai sofisticat, precum latexul. Asta atunci când ne schimbă forma pomeților, ceea este trișat, dar uneori recurgem și la asta”, a mai explicat Carla’s Dream.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg