Carla`s Dreams, impresionat de concurent de 14 ani: „Ai toate calitățile necesare pentru finala X Factor”

image
Evelina Neagu i-a uimit pe jurați

Cea de-a doua ediție X Factor a readus seara trecută surprize pe note muzicale, concurenți cu povești spectaculoase, momente extrem de emoționante, dar și altele care au făcut deliciul celor din fața micilor ecrane. Telespectatorii au fost martorii unui show complet, în care cei mai talentați dintre candidați au cucerit masa juraților cu energia, dar și cu talentul lor incontestabil.

Evelina Negru, o adolescentă în vârstă de numai 15 ani, spune despre ea că este o fire mai retrasă, dar asta până în momentul în care începe să cânte.

”X Factor este ca un soare pentru mine. Eu sunt ca o portocală necoaptă și am venit aici să mă coc și să capăt experiență. În viața de zi cu zi eu sunt mai tristă, mai depresivă. Cel mai greu a fost să trec peste jignirile colegilor. Se uitau ciudat la mine, îmi spuneau că sunt ochelaristă, iar câteodată mă și loveau. Și, copil fiind, credeam că așa trebuie să fie. Și nu puteam să-mi iau singură apărarea. Când cânt însă, am fluturi în stomac, sunt într-o lume a mea unde totul e roz, o lume bună, unde toată lumea e fericită”, mărturisește Evelina care a urcat pe scenă cu un ursuleț roz pe care îl consideră talismanul ei. Adolescenta face furori și pleacă acasă cu nu mai puțin de patru de DA.

image
Evelina Neagu i-a uimit pe jurați

După ce a primit o surpriză inedită din partea lui Dorian Popa, un filmuleț cu încurajări venit chiar de pe platourile ”Next Star”, Bișu Vlad Ioan a fost susținut pe scenă și de Vlad Drăgulin, ce l-a filmat în timp ce a interpretat o piesă hip-hop. Versurile adaptate ale tânărului vlogger au făcut-o pe Delia să cânte alături de el pe refren, de la masa juriului, iar carisma i-a asigurat 3 de DA din partea specialiștilor: ”Mi se pare că e foarte potrivit pentru un grup. A meritat șansa asta și sper să îi folosească”, a spus Delia.

La doar 14 ani, și Cojocaru Daria, din Craiova, a reușit să obțină aprecierea juriului printr-o interpretare curajoasă, pe ritmurile unei piese rock, ce i-a pus în valoare vocea matură. ”Ești excepțională! Bravo!”, a zis Ștefan Bănică, în timp ce colegii săi au fost de acord că Daria trebuie să treacă în etapa următoare cu 4 de DA.

Un alt concurent care a urcat pe scena X Factor aseară este Mihai Cătălin Marin, din județul Teleorman. Acesta spune despre el că trăiește pentru muzică și că pasiunea lui cea mai mare este aceea de a compune versurile pieselor pe care le cântă. ”Muzica e pasiunea mea și m-a ajutat să trec peste obstacolele vieții. Am compus vreo 70 de piese. Succesul pot spune că l-am cunoscut la iUmor, de acolo mă cunosc oamenii. Recunosc că visez la concerte la Sala Palatului”, spune cu multă sinceritate Mihai. Piesa ”Soarele și Luna” interpretată de Mihai Marin i-a inspirat pe cei patru jurați, care nu s-au putut abține și au cântat împreună refrenul melodiei.

Cu toate acestea, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin și caravana ”X Factor” au ajuns la Mihai Marin acasă, pentru a-l cunoaște mai bine în mediul lui, unde este foarte apreciat printre săteni. Mai mult, aceștia au filmat împreună cu el un clip pentru piesa ”Soarele și Luna”, chiar pe ulița satului Moșteni.

Eduard Ungureanu a impresionat publicul și juriul cu o piesă interpretată în limba franceză, cu care a reușit să obțină și patru de DA. ” Ești genial! Sunt convinsă că poți face foarte multe lucruri în muzică. Bravo!”, a zis Delia, în timp ce Carla`s Dreams îl vede pe scenă și la finalul sezonului: ”Ai toate calitățile necesare pentru a ajunge în finala X Factor de anul acesta”.

1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Margherita jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image png
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png