Carmen Brumă a ajutat o mireasă să slăbească 14 kg în 2 luni

simeon stalpnicul png
Carmen Brumă a lansat un program special de slăbit, dedicat viitoarelor miresefoto: Ghidul Miresei

Programul de slăbit pentru mirese, lansat de Carmen Brumă în această primăvară începe să dea primele rezultate. De curând, vedeta a desemnat câștigătoarea concursului „Mirese vs Kilograme”. Este vorba despre o tânără care a reușit să dea jos 14 kilograme în doar două luni, fiind atent monitorizată de Carmen Brumă.

Cele trei finaliste au fost: Simona Aftanase, Alina Dascălu și Carmen Țăruș. În cele două luni cât a durat programul de slăbit, ele au fost îndrumate și monitorizate de Carmen Brumă, dar doar una dintre ele a primit marele premiu de 4000 de euro. 

“Sunt fericită că toate cele trei concurente care au urmat programul meu, Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă, au reușit să slăbească pe parcursul celor 8 săptămâni de concurs.

simeon stalpnicul png
Schimbarea este evidentă după doar două luni de regim și sportfoto: arhiva personală

Câștigătoarea, Carmen, este o femeie foarte ambițioasă care a înțeles cel mai bine că, dacă îți dorești suficient de tare și ai un plan bun, poți să ajungi la silueta mult visată, Oricine are scuze bune și reale, important e să fii mai puternic decât ele!", a spus Carmen Brumă.

În timpul programului de slăbit, cele trei concurente au mers împreună cu vedeta la cumpărături pentru a se asigura că fac alegerile corecte, dar și la sala de sport pentru exerciții fizice, ele având suportul vedetei pe parcursul celor 8 săptămâni. Câștigătoarea concursului, Carmen Țăruș a beneficiat de premii în valoare de 4000 de euro constând în tratamente estetice, o rochie de ocazie, o schimbare de look și o ședință foto profesională.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
vladimir putin Sursă: Profimedia
Ruşii de la Gazprom încă mai studiază traseul South Stream
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png