Carmen Brumă face plajă pe terasa blocului! Arată senzațional în costum de baie!

image
Ce bine arată Carmen Brumă la 42 de ani

Carmen Brumă nu se dezice! Când vine vorba de beauty și întreținere, vedeta găsește mereu cele mai bune soluții. Izolată la domiciuliu, ca toată lumea de altfel, din cauza restricțiilor cauzate de Coronavirus, Brumă nu a putut pleca de acasă, cum e obiceiul de 1 Mai.

Frumoasa parteneră a lui Mircea Badea nu s-a stresat însă prea tare din această cauză. Și-a pus o bustieră sexy și albastră, slipii verzi de la un costum de baie și și-a etalat formele bine lucrate la sală și pătrățelele de pe abdomen, unde credeți? Pe terasa blocului unde locuiește! Asta s-a întâmplat chiar pe data de 2 mai. A prins ultraviolete, dar a fost protejată de crema cu protecție ridicată. 

image
Carmen face mult sport și mănâncă sănătos

Izolarea nu a lăsat urme pe silueta ei, pentru că vedeta știe ce și cât să mănânce pentru a nu se îngrășa. În plus, în ultima vreme, Brumă a îmbrăcat numai ținute extrem de sexy care i-au pus în evidență atât picioarele lungi cât și mijlocul tras prin inel.

Împlinește 43 de ani pe data de 9 mai

image
Carmen face mult sport și mănâncă sănătosfoto: Facebook

Carmen Brumă cântărește 58 de kilograme. Face mult sport și mănâncă sănătos, drept pentru care a lansat o serie de programe care îi poartă numele, destinate femeilor care vor să slăbească și să arate bine. Cariera ei este într-o continuă ascensiune. Pe data de 9 mai frumoasa vedetă împlinește 43 de ani, pe care, la fel, îi va serba deocamdată tot în izolare, acasă. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
politia drone jpg
uragan Ian   foto colaj captura jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png