Carmen Brumă, în fundul gol pe balconul de la munte: «Să nu răceşti!»

image
Carmen Brumă a strârnit controverse pe Instagram după ce a pozat astfelFoto: arhivă personală

Moda costumelor de baie pe zăpadă a cuprins-o şi pe Carmen Brumă. Iubita lui Mircea Badea a pozat provocator pe balconul pensiunii unde s-a cazat, fanii atrâgându-i atenţia că nu este chiar vremea potrivită pentru plajă. Într-o bustieră şi o pereche de slipi, blonda şi-a completat outfit-ul cu apreschiuri, căciulă de blană şi ochelari ca şi cum ar fi pregătită să iasă pe pârtie.

Avem din ce în ce mai multe vedete care sfidează frigul şi se dezbracă în costum de baie. Nu o fac în vreo vacanţă exotică, ci la munte, unde a nins mult, iar temperaturile se situează sub pragul îngheţului. Cramen Brumă îngroaşă rândul celor care au avut curaj să iasă în costum de baie pe zăpadă, dar fanii au taxat-o imediat. Pe lângă averistemnul lansat către ea de a nu se îmbolnăvi, Carmen a primit reproşuri că ar fi exagerat cu intervenţiile estetice la nivelul feţei.

image
În ultimele luni, Carmen Brumă a avut o serie de apariţii incendiare

"Dacă ai rămâne mai pe «naturel» ar fi mai bine. Oricat ai zice «nu», se vede că ai început să te transformi la față, la buze ceva. Nu deveni Răduleasca. Acceptă-ți vârsta și îmbrățișează procesul. Ești frumoasă. Nu ai nevoie de retușuri", i-a scris o admiratoare. 

Carmen nu pare că ar fi atins-o vorbele celor care o urmăresc pe reţele sociale. "La cererea publicului mi-am luat caciula cu blană ca să nu răcesc", a notat iubita lui Mircea Badea. 

Adelina Pestriţu şi Rocsana Marcu au dat tonul costumelor de baie pe zăpadă în acest sezon 

Anul acesta trendul dat încă din 2015 de Kim Kardashian, care a apărut pe ger într-un costum de baie cu blană, a fost continuat de Rocsana Marcu.

Blondina, care s-a retras din televiziune de ceva timp, a ieșit pe terasa hotelului într-un costum de baie roz bombon, ulterior fiind urmată de Adelina Pestrițu. Aflată în vacanță cu soțul Virgil Șteblea și fetița ei Zenaida la Poiana Brașov, vedeta a îmbrăcat un costum de baie negru pe care l-a accesorizat cu o pereche de apreschiuri la modă într-o nuanță de auriu.

"Mi-a vauzt cineva paltonul?”, și-a întreabat Adelina fanii de pe Instagram. Vedeta însă nu l-a dat însă și posibilitatea de a-i răspunde. Ea și-a închis rubrica de comentarii, conștientă fiind probabil de reacțiile care nu ar fi fost pe placul ei după așa o apariție îndrăzneață.

Citeşte şi:

Ce bine se distrează Mircea Badea şi Carmen Brumă în America

Trei trucuri pentru slăbit de la Carmen Brumă

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png