Carmen Brumă, la Constantin 60`: „Cred că a fost cel mai intens an din viața mea”

Ultima actualizare:

    La „Constantin 60`”, Carmen Brumă a vorbit despre cum este să fii părinte
La „Constantin 60`”, Carmen Brumă a vorbit despre cum este să fii părinte

Carmen Brumă a vorbit despre experiențele pe care le-a trăit în ultimul an, de când a devenit mamică. Vedeta a mărturisit că acesta a fost cel mai intens an din viața ei în cadrul emisiunii „Constantin 60`” de la Prima TV.

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit părinți în anul 2014, când, după 42 de săptămâni de sarcină, Carmen a născut un băiețel sănătos, care măsura 52 de centimetri și cântărea 3,430 de kilograme. Copilul a fost poreclit „Vasilică 2014” încă din timpul sarcinii, când Mircea Badea l-a amenințat că îi va pune acest nume dacă nu va fi cuminte.

La „Constantin 60`”, Carmen Brumă a vorbit despre experiența primului an de la nașterea bebelușului, spunân că a fost foarte intens și că a avut parte de foarte multe schimbări: "A fost o schimbare majoră, toată viața mea s-a reorganizat. Și am senzația că am trăit zece ani în acest an. Cred că a fost cel mai intens an din viața mea. Am avut parte de o grămadă de schimbări, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Mi-e bine, sunt într-un moment bun al vieții mele. Echilibrat. Și sper să dureze", i-a mărturisit vedeta lui Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii.

Carmen este foarte atentă cu dieta alimentară a copilului și are grijă ca el să ducă o viață cât mai sănătoasă, mărturisind că secretul ei constă în pasiunea de mamă și o informare riguroasă cu privire la ceea ce este sănătos pentru un copil: „Secretul este o mamă informată și dornică să facă lucruri bune pentru copilul ei”.

Emisiunea „Constantin 60`” se difuzează în fiecare dumincă, de la ora 22.30, pe canalul de televiziune Prima TV. Vedete precum Andreea Marin, Adda, David Bisbal, Bogdan Vlădău sau Amna au fost în studio-ul show-ului, unde i-au povestit lui Alexandru Constantin despre viețile lor din spatele camerelor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net