Carmen Brumă mănâncă îngheţată la micul dejun!
Deşi toţi ar fi crezut că la prima masă a zilei Carmen Brumă se răsfaţă cu un mic dejun copios, vedeta tv îi contrazice şi de această dată. Prezentatoarea a mărturisit pe blogul personal că îşi începe dimineţile cu îngheţată pe care şi-o prepară acasă şi pe care o mănâncă foarte devreme.
Carmen Brumă a descoperit un aparat care i-a devenit indispensabil în bucătărie. O ajută să prepare îngheţată şi aşa de tare s-a îndrăgostit de produsul finit că îl consumă în fiecare dimineaţă.
"Îmi place la nebunie să o mănânc dimineaţă la micul dejun pentru că mă trezeşte, mă energizează şi mă ajută să mă concentrez (dimineţile mele încep invariabil la 5.30 când îşi bea Vlăduţ laptele, deci dificultăţile de concentrare sunt de înţeles. O prepar singură, acasă, cu ajutorul storcătorului prin presare la rece, iar ingredientele sunt ieftine şi foarte uşor de procurat. Merele verzi se găsesc din abundenţă în această perioada şi, pentru că sunt în sezonul lor de coacere, au cantitatea optimă de vitamine, minerale , enzime, fitonutrienti. Toate aceste elemente sunt păstrate intacte datorită metodei prin presare la rece şi a vitezei reduse de doar 60rpm. Merele verzi conţin o cantitate mare de fibre care ajută digestia şi îţi conferă senzaţia de saţietate, stimulează metabolismul şi ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge. Au o cantitate puţin mai mare de potasiu decât alte tipuri de mere şi contribuie la menţinerea sănătăţii inimii", şi-a argumentat blondina alegerea de la micul dejun.
Carmen Brumă a lăsat pe blogul personal şi reţeta preparatului în caz că se găsesc persoane care vor să-i urmeze exemplul. Aşadar, aveţi nevoie de două mere verzi mari, un vârf de linguriţă de scorţişoară, un vârf de linguriţă de vanilie, o linguriţă de miere (opţional). Se taie merele în bucăţi mari şi se pun la congelator timp de o ora. Detrec prin apasratul special prevăzut cu sită pentru îngheţată, iar la final se adaugă scorţişoară, vanilia, mierea şi se amestecă.