Carmen Brumă, mărturisiri după maraton: "Gemeam de durere"

Ultima actualizare:

    La două zile de la maraton, Carmen a povestit că nu poate să poarte încă pantofi cu toc foto: arhiva personală
La două zile de la maraton, Carmen a povestit că nu poate să poarte încă pantofi cu toc foto: arhiva personală

Ambiţioasă, Carmen Brumă nu s-a lăsat până nu a trecut linia de finiş pracurgând toţi cei 42 de kilometri ai maratonului de duminică. Fosta prezentatoare de la Realitatea Tv a povestit că s-a pregătit pentru acest moment încă de acum 11 luni. A început să mâncânce mai mulţi carbohidraţi şi să alerge dimineaţa în parc sub îndrumarea unui antrenor.

Carmen Brumă a alergat 42 de kilometri și 200 de metri şi a oprit cronometrul după 4 ore și 13 minute. Vedeta tv a povestit că nu i-a fost uşor să parcurgă întreaga distanţă, mai ales că de la jumătatea cursei a început să aibă dureri de glezne. "Am avut crampe musculare din cauza deshidratării. Eu şi pe perioada antrenamentelor am refuzat băuturile izotonice, care îţi conferă necesarul de minerale de care ai nevoie, şi am băut doar apă. Pe la kilometrul 21, antrenorul meu a alergat lângă mine şi îmi stropea gambele cu apă rece pentru a mă scoate din această stare", a povestit Carmen Brumă la Antena Stars.

Un alt moment dificil pentru iubita lui Mircea Badea a fost la kilometrul 37. Atunci a simţit că îi fuge pământul de sub picioare. Durerile începeau să crească în intensitate, iar unul dintre alergători a leşinat în faţa prezentatoarei tv, ceea ce i-a creat un alt disconfort vedetei. "Mircea a alergat lângă mine 15 kilometri, în afara zonei de concurs. El mi-a dat apă şi mă întreba dacă sunt ok. Mi-a fost teamă să-i spun că mă dor toate. Gemeam de durere, dar nu am vrut să renunţ", a completat Carmen Brumă.

După ce a trecut linia de sosire, vedeta tv a respirat uşurată şi a povestit ce a simţit când a văzut că şi-a atins obiectivul. "Am avut nişte dureri cumplite imediat după ce am terminat. Nu puteam să mai stau pe propriile picioare. O recuperare ca la carte se face în 20 de zile. Eu după acest maraton cred că din punct de vedere fizic, acest lucru nu are legătură cu ce numesc eu sănătos şi echilibrat. Este un mare stres. Din punct de vedere psihic, însă, niciun psihilog nu îţi oferă această stare de bine. Eu am plâns de fericire minute în şir", a adăugat Carmen Brumă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net