Carmen Brumă nu crede în poveştile de iubire: «Oamenii nu sunt făcuţi să fie monogami»

simeon stalpnicul png
Carmen Bruma arată extraordinar la 40 de ani Foto:Arhivă personală

Carmen Brumă (40 de ani) este foarte grijulie și se agită pentru orice lucru mărunt legat de copilul său, deși nu plănuise să fie o mamă stresată. Carmen a vorbit, cu multă sinceritate, despre rolul de mamă și despre provocările pe care le întâmpină zilnic, dar și despre relația pe care o are cu Mircea Badea, accentuând faptul că viața de cuplu nu este întotdeauna roz.

Carmen Brumă este consștientă că viața de cuplu nu înseamnă doar momente fericite, plimbări prin parc sub car de lună și buchete imense de trandafiri. Din contră, de multe ori, cuvântul care guvernează o relație este rutina. Pe de altă parte, Carmen a declarat că orice problemă îți găsește soluționarea dacă există comunicare deschisă și sinceritate. Iubita lui Mircea Badea a mărturisit că, deși formează un cuplu de mult timp alături de acesta , nu se gândește la căsătorie, având alte probleme mai importante asupra cărora dorește să se concentreze. 

simeon stalpnicul png
Carmen Bruma şi Mircea Badea sunt părinţii unui băieţel pe nume Vlad Foto:Arhivă personală

Carmen a vorbit despre rolul de mamă și a subliniat faptul că este unul mai greu decât credea inițial. Vlad este energic și îi consumă toată energia mămicii lui. "Mă simt obosită. Am crezut că o să fiu o mamă relaxată, dar mă panichez chiar şi de la al doilea strănut. Mircea intenţiona să îi cumpărăm copilului genunchiere pe care să le poarte în casă. Nu ne gândim la al doilea copil". Un alt subiect delicat pe care Carmen l-a abordat a fost căsătoria. Ea a spus că nu dorește să se căsătorească și că este de părere că oamenii nu sunt creați pentru a fi monogami. Mai mult decât atât, consideră că pasiunea este un sentiment care se evaporă rapid. "Toţi mă întrebau de nuntă, însă după 400 de pupături îţi dispare cheful de nuntă. Niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami", au fost cuvintele sale. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
vladimir putin discurs anexare teritorii ucraina foto afp
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg