Carmen Brumă şi-a operat picioarele de fotomodel! La ce intervenţie s-a supus

Carmen Brumă a rezolvat problema picioarelor sale cu o intervenţie minoră jpeg
Carmen Brumă a rezolvat problema picioarelor sale cu o intervenţie minoră

Am fi putut să jurăm că picioarele lungi şi subţiri ale lui Carmen Brumă nu au imperfecţiuni, dar vedeta a demonstrat contrariul. Zilele trecute, ea s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o intervenţie chirurgicală ce o va ţine o lună departe de antrenamentele sportive. De altfel, tocmai absenţa ei de la Maratonul Internaţional Bucureşti, unde a alergat în ultimii ani, a făcut-o pe vedetă să dezvăluie că a suferit o operaţie.

Carmen Brumă va absenta motivat anul acesta de la maraton. Iubita lui Mircea Badea ne-a obişnuit în ultimii ani cu rezultate bune, dar de data aceasta blonda va fi nevoită să privească evenimentul de pe margine. Carmen Brumă s-a operat de varice şi a explicat că a trecut cu bine de intervenţie.

image
Alina Radi şi băieţelul ei, Dario

"A fost o operaţie programată pe care trebuia să o fac. Varicele au apărut imediat după sarcină, dar Carmen nu a vrut să lase lucrurile să avanseze sau să se complice. A luat totul din pripă. Datorită faptului că face sport constant ele nu au avansat foarte tare", au povestit surse din anturajul vedetei pentru Click!

Carmen Brumă a primit mesaje de încurajare după ce a publicat pe conturile ei de socializare imagini cu piciorul bandajat. Vedeta a anunţat că va reveni la alergat în aproximativ o lună. 

Alinei Radi i-a reuşit operaţia de varice de acum 5 luni  

Carmen Brumă nu este singura vedetă de la noi care a trecut printr-o astfel de experienţă. Cântăreaţa de muzică populară Alina Radi s-a operat de varice la mijlocul lunii mai, iar acum are picioare perfecte.

image
Alina Radi şi băieţelul ei, DarioFoto: arhivă personală

"Mi-a reuşit intervenţia. Sunt foarte mulţumită. Nu se mai vede nimic. Iniţial am avut vânătăi pe picioare, dar au trecut în aproximativ trei săptămâni. Trebuia să port un ciorap special timp de jumătate de an şi pentru că nu prea am respectat indicaţiile medicilor simt un mic disconfort în partea de jos, mai sus de gleznă. Operaţia s-a efectuat sub anestezie generală şi a durat două ore doar pentru o venă. Am rămas internată o zi ", ne-a povestit solista.    

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
pistolul cu bile bacau jpeg
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png