Carmen Harra, la mâna medicului estetician! Ce și-a mai făcut clarvăzătoarea

Ultima actualizare:

    Carmen Harra a venit în România şi şi-a făcut timp și pentru câteva tratamente de înfrumusețare
Carmen Harra a venit în România şi şi-a făcut timp și pentru câteva tratamente de înfrumusețare

În vizita pe care a efectuat-o recent în România, clarvăzătoarea Carmen Harra (64 ani), care locuiește peste Ocean, a trecut pe la medicul estetician care i-a recomandat un lifting cu ajutorul acidului hialuronic.

În scurta perioadă petrecută în România, Carmen Harra și-a făcut timp și pentru câteva tratamente de înfrumusețare. „În următoarele zile, voi filma un videoclip și pentru că nu vreau să îmi fac un facelift și să îmi tai fața, d-na doctor mi-a recomandat să facem un lifting cu ajutorul acidului hialuronic. Rezultatele sunt surprinzătoare și mă bucur că de fiecare dată când vin în România găsesc timp pentru a-mi întreține frumusețea și sănătatea tenului. Poate vă întrebați și de ce îmi fac astfel de tratamente aici și nu în SUA. Răspunsul este simplu: Apreciez dedicarea și profesionalismul medicilor români și de fiecare dată plec foarte mulțumită”, a declarat la momentul intervenției Carmen Harra.

Carmen Harra a fost injectată în față cu substanțe pentru întinerire

Medicul dermatolog Daniela Cățănaș ne-a explicat în ce constă tratamentul: “Procedura se numește bionutrifilt pentru că folosim niște substanțe nutritive pentru piele și absolut benefice: de la vitamine, la aminoacizi, oligoelemente, coenzime împreună cu acid hialuronic. Practic obținem un lifting lichid al feței cu acid hialuronic combinat cu acest amestec de vitamine și aminoacizi. Injectarea se face în diferite puncte de intrare în față folosind o canulă, una pe fiecare jumătate a feței. Atunci când folosim tehnica de injectare retro-orientată, vectorii de forță dau un efect de ridicare, precum și de întinerire. Mai mult decât atât, prin furnizarea de nutrienți esențiali vom avea un efect anti - îmbătrânire pe termen lung”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net