Carmen Iohannis, ţinute 100% româneşti în America

Ultima actualizare:

    Prima Doamnă  a făcut impresie  foarte bună în America
Prima Doamnă a făcut impresie foarte bună în America

Carmen Iohannis (56 de ani) a devenit o obişnuită a criticilor de modă. După ce la ultima vizită în America a dat-o în bară cu alegerile vestimentare făcute, acum soţia preşedintelui Klaus Iohannis a bifat două apariţii extrem de elegante, pentru care nici nu a băgat adânc mâna în buzunar.

Ne-a obişnuit cu fuste de două palme şi umeri dezgoliţi la întâlniri oficiale. De data aceasta, ţinutele lui Carmen Iohannis au fost demne de o Primă Doamnă. Profa de engleză l-a însoţit pe preşedinte în deplasarea sa oficială în Statele Unite şi a purtat rochii realizate de designeri români. 

Rochia  creată de  Andreea  Tincu a  costat  1.390 de lei
Rochia creată de Andreea Tincu a costat 1.390 de lei

Luni, şeful statului a participat la Forumul Global al prestigioasei organizaţii American Jewish Committee, unde a fost premiat cu „Lumina Naţiunilor” (înaltă distincţie acordată în trecut şi altor lideri politici, precum Angela Merkel, Nicolas Sarkozy ori Bill Clinton). Prezentă şi ea la eveniment, Carmen a ales să poarte o rochie neagră cu mici detalii florale, din crep de mătase italian, creaţie a designerului Andreea Tincu. Rochia cu flori aplicate poate fi cumpărată online şi costă 1.390 de lei.  Soţia preşedintelui a accesorizat ţinuta cu o geantă nude şi o pereche de sandale negre cu aplicaţii metalice. 


    Rochia  creată de  Andreea  Tincu a  costat  1.390 de lei
Rochia creată de Andreea Tincu a costat 1.390 de lei

La întâlnirea cu românii din America, organizată la Ambasada României la Washington, Carmen a purtat un compleu înflorat foarte şic, cu fustă dreaptă şi cu bluză cu mâneci trei sferturi, creaţie a designerului Eli Lăslean. Accesoriile alese au fost o geantă plic nude şi o pereche de sandale aurii. 

”Costumul este realizat din brocard, un material de lux importat din Israel, achiziţionat cu 50 de euro metrul. Ţinuta lui Carmen e realizată din 3 metri de ţesătură şi am realizat-o destul de repede, în câteva zile. Eu am dimensiunile doamnei, dar a venit şi de două ori la probă. Lungimea fustei este medie, îi acoperă genunchiul, aşa cum de altfel cere şi protocolul la astfel de întâlniri importante”, ne-a spus Eli Lăslean. 

Iohannis şi Trump, conferinţă comună

Vineri a fost şi cea mai importantă zi pentru delegaţia României în SUA.  Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă, unde au stat de vorbă, apoi au susţinut împreună o conferinţă de presă. Este pentru prima dată după 30 de ani când un preşedinte român le-a vorbit jurnaliştilor americani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net