Carmen Minune se crede «Regina şoselelor»

Ultima actualizare:

    Carmen a moştenit  talentul muzical al tatălui
Carmen a moştenit talentul muzical al tatălui

Carmen Simionescu (18 ani), fata cea mare a manelistului, crede că, dacă a devenit majoră, poate face tot ce-o taie capul. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe solistă în trafic, conducând haotic. Noroc că n-a dat nas în nas cu poliţiştii, că ar fi rămas pieton pentru 30 de zile.

Manelistul Adi Minune (41 de ani) a strâns ban pe ban, în jur de 80.000 de euro, ca să-i ofere în dar, fiicei sale, Carmen, la majorat, cheile unui BMW X 6: ”Am împlinit 18 ani şi am primit o maşinuţă. Îi mulţumesc tatălui din suflet că a făcut asta pentru mine”, spunea solista, în ianuarie.


    Foto: CAPS
Foto: CAPS

Tot atunci, ea se plângea că traficul este sufocant: ”Sunt la început, încerc să merg uşor, să nu încurc, dar traficul este alert. Nu am siguranţa să merg normal”, declara ea, după primele experienţe pe şosea. Iată însă că, între timp, Carmen a prins curaj. Nu de alta, dar fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute în trafic, în timp ce gonea cu bolidul ei pe patru roţi, pe linia de tramvai, încălcând linia continuă, pe Şoseaua Ştefan Cel Mare. Noroc că n-a intrat în vizorul vreunui poliţist de la Rutieră, căci i-ar fi suspendat carnetul auto pentru 30 de zile. Iar la semafor, Carmen a tras nervoasă din ţigară, deşi tatăl ei i-a interzis să mai  fumeze, ca să nu-şi strice vocea. Şi, unde credeţi că se grăbea drăgălaşa brunetă, riscându-ţi permisul? La sala de sport a Hotelului Rin, din Vitan.

Adi Minune a cântat cu cei trei copii la «Next Star»

Manelistul cu voce de aur este tare mândru că cei trei copii ai săi, două fete şi un băiat, i-au moştenit dragostea pentru muzică. Cea mai talentată este, însă, de departe, Carmen, care interpretează cu uşurintă piese grele din repertoriul vedetelor internaţionale. Dar şi sora ei mai mică, Adriana (14 ani), ia lecţii de canto, visând la o carieră de solistă. Iar mezinul, Adi Jr. (11 ani), este un bun chitarist. Adi Minune a urcat, acum două zile, pe scena concursului ”Next Star” (Antena 1), alături de moştenitorii săi, pentru a demonstra că pot forma o trupă:  ”Nu am cuvinte să spun ce simt atunci când sunt pe scenă alături de ei şi cântăm împreună. Am lacrimi în ochi”, ne-a spus Adi.

Carmen este «copilul-problemă» al manelistului Adi Minune

Adi Minune a cam avut de furcă, în urmă cu doi ani, cu fiica cea mare. Îndrăgostită de un anume Franco, Carmen a părăsit atunci casa părintească şi s-a mutat la iubit, gest pe care manelistul l-a digerat cu greu. Adi nu s-a lăsat până nu şi-a convins fata că este mult prea mică (n.r.-avea doar 16 ani), pentru a-şi întemeia o familie. Carmen a revenit, spăşită, în sânul familiei, iar de bucurie Adi o răsfaţă ca pe o prinţesă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Magdalena Chihaia
Jennifer Lopez jpg
simona trasca 6 jpeg
florin piersic jpg
prodanca la biserica jpg
mircea badea si carmen bruma
1 magda catone si serban ionescu 3 jpg jpeg
cub catinca roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net