Carmen Pleşea se apără: "Costin Mărculescu a stat în casa mamei mele"

simeon stalpnicul png

Carmen Pleşea a fost invitată la "Un show păcătos" pentru a se apăra. După ce luni seara Costin Mărculescu şi-a spus propria variantă despre scandalul cu ea, aseară i-a venit rândul vedetei, care are un şarpe, să-şi spună varianta.

Luni, la "Un show păcătos", Costin Mărculescu a înjurat-o pe Carmen Pleşea cu care are un conflict mai vechi şi cu care s-a certat şi prin tribunale.

Au fost aduse injurii foarte grave, asta în timp ce Carmen era în direct prin telefon, deoarece Dan Capatos a recunoscut că s-a ferit să o invite şi pe ea în platou cu Mărculescu deoarece risca să provoace o luptă live.

Citeşte şi:

Înjurături dure la "Un show păcătos". În rolurile principale: Costin Mărculescu şi Carmen Pleşea - VIDEOCarmen a avut aseară dreptul la replică tot în emisiunea târzie de pe Antena 1. Ea a dezvăluit că Mărculescu nu şi-a pierdut casa din cauza ei, ci din cauza lăutarilor şi şi-ar fi găsit adăpost chiar sub acoperişul mamei sale.

"Costin Mărculescu a trăit luni de zile cu cortul. S-a mutat peste tot, şi la mama şi apoi şi pe la casele manechinelor mele", a dezvăluit Pleşea.

simeon stalpnicul png

Mărculescu a replicat printr-un sms că nu a dormit niciodată acolo şi că totul este o minciună sfruntată.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg