Carmen Rădulescu s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune la salvare: “Gustul șI mirosul au dispărut, nu mă puteam mișca"

16 noiembrie 2020
image
Carmen Rădulescu, una dintre solistele Generației anilor '90foto: Click!

Momente dificile pentru cântăreața Carmen Rădulescu. Solista a rămas fără gust și miros, o durea tot corpul, a avut o stare de rău îngrozitoare și a intrat în panică dar, cu toate acestea, a refuzat să cheme salvarea. Duminică, ea a povestit pe Facebook prin ce a trecut în ultima săptămână.

Carmen Rădulescu (56 ani) s-a simțit extrem de rău. Și-a pierdut gustul și mirosul, dar crede că starea de rău pe care a avut-o este de la o criză biliară, nicidecum de la virusul care a îngrozit pe toată lumea, SARS-COV-2. Mai mult, solista nu pare să se fi gândit nici o clipă la posibilitatea de a fi infectată cu coronavirus, așa că s-a chinuit acasă, fără să sune la salvare, de teamă să nu fie dusă la spital.

Cântăreața le-a povestit fanilor ei de pe Facebook calvarul prin care a trecut. "Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos... tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat...! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!", a scris artista duminică, pe Facebook. 

image
Carmen Rădulescu se află în convalescență

Carmen Rădulescu pune totul pe seama unei crize de bilă

"Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine... mai rău... și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult! O duminică frumoasă vă doresc!", a mai scris cântăreața, în dreptul unor imagini din care se observă că stă la pat. 

Cum arată, astăzi, Carmen Rădulescu diva Epocii de Aur

Dramele care au băgat-o pe Carmen Rădulescu în depresie. A invidiat-o pe Mădălina Manole

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu s-a născut în urmă cu 52 de ani în Oneşti şi a apărut pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară din oraşe precum Oradea, Craiova, Brăila, Suceava, etc. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV "Steaua fără nume". În 1983 obţine Premiul II la secţiunea "Interpretare" a Festivalului de muzică uşoară "Mamaia 1983". Din 1984 începe colaborarea cu compozitorul Şerban Georgescu iar prima lor  colaborare a lor a fost la piesa "Speranţă dă-mi speranţă". În 1988 se căsătoreşte cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea iar pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naştere baiatului ei, Sorin.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
15 1  6 col ed sheeran gettyimages 926240594 jpeg
BeFunky collage (19) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2