Carmina Cotfas, Miss Univers România 2021, s-a vaccinat cu doza trei. În decembrie participă la competiția mondială din Israel

Ultima actualizare:

    Carmina este studentă la Istorie în ClujFoto: Arhivă personală
Carmina este studentă la Istorie în ClujFoto: Arhivă personală

Carmina Olimpia Cotfas, o studentă din Cluj, a primit titlul de „Miss Univers România 2021” la sfârșitul lunii august. Pentru că urmează să plece în Israel în mai puțin de o lună, acolo unde se va sefășura Miss Universe 2021, Carmina a decis să se vaccineze și cu doza trei, pentru un plus de siguranță.

Cine este Carmina Olimpia Cotfas, desemnată Miss Univers România 2021

Carmina Olimpia Cotfas are 20 de ani și este originară din Târgu Mureș. Ea este studentă la Facultatea de Istorie și Filosofie, în cadrul UBB Cluj Napoca, iar de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul.

„Am absolvit Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității ”Babeș-Bolyai”, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie. Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum.

Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu.

În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș. Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, spunea Carmina Olimpia Cotfas, într-un interviu acordat în urmă cu un an, potrivit cancan.ro.

image
image
image
image
image
image
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
normani album dopamine jpg
john travolta copii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net