Casa lui Gabi Bădălău, prădată de hoți. Ce s-a furat și care sunt pagubele

Ultima actualizare:

    Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o căsnicie foarte tensionată, fosta cântăreață acuzându-l de abuz emoțional
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o căsnicie foarte tensionată, fosta cântăreață acuzându-l de abuz emoțional

Casa din Bolintin Vale a lui Gabi Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău, a fost spartă în noaptea de joi spre vineri. Poliția a deschis o anchetă și îi caută pe hoți.

Casa lui Gabi Bădălău, prădată de hoți. Pagubele depășesc 80.000 euro

Joi seară, în jurul orei 17.00, Gabi Bădălău a anunțat poliția că locuința sa din Bolintin Vale a fost spartă de hoți, iar din casă lipsesc bunuri în valoare de 30.000 euro și mai multe bijuterii, printre care ceasuri scumpe în valoare de 50.000 de euro.

Emanuela Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu, a declarat la Digi24 că sesizarea a fost făcută joi seară, în jurul orei 19.00. Fiul lui Niculae Bădălău a reclamat că mai multe persoane au intrat în locuința lui și au furat mai multe bunuri, printre care bani și bijuterii. Emanuela Sârbu a spus că a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. Poliția are deja un cerc de suspecți carear fi putut jefui casa lui Gabi Bădălău din comuna Bolintin.

În anul 2018, și casa din Giurgiu a lui Niculae Bădălău a fost călcată de hoți care au furat bani, dar și un pistol.

Cine e Gabi Bădălău

Gabi Bădălău are 35 de ani și este fiul senatorului PSD Niculae Bădălău. Tânărul a fost soțul foste cântărețe Claudia Pătrășcanu, care l-a acuzat de infidelități și abuz emoțional. Au fost căsătoriți doar trei ani, timp în care „craiul de Dorobanți” așa cum a declarat cde mai multe ori Claudia, a jignit-o, umilit-o, înșelat-o și i-a oferit o viață nefericită.

Claudia Pătrăşcanu şi Gadi Bădălău s-au căsătorit în 2016, după ce s-au logodit în 2014, după cinci luni de relaţie. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Gabriel şi Nicolas. Povestea lor de dragoste, mariajul, ceea ce s-a întâmplat după ce cei doi s-au căsătorit au făcut, la acea vreme, deliciul tabloidelor.

Gabi Bădălău, a cărui casă din Bolintin Vale a fost prădațo de hoți, avut multe iubite printre care Andreea Mantea și Ramona Gabor.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net