Casa tatălui Nicoletei şi al Iulianei Luciu, spartă! Ce a fost furat

Ultima actualizare:

    Nicoleta şi Iuliana LuciuFacebook
Nicoleta şi Iuliana LuciuFacebook

Tatăl Nicoletei şi al Iulianei Luciu a trecut prin clip de groază când a ajuns în satul părintesc şi a găsit casa spartă.

Hoţii au luat tot ce au putut: haine, un televizor, perne, farfurii. Ba chiar au stat şi au fumat şi băut vişinată. Paguba se ridică la 4.000 de lei, dar Ion Luciu nu este supărat că a rămas fără lucrurile furate. Mai mult, bărbatului îi este frică. Nimeni de la Poliţie nu face ceva să îi prindă pe hoţi, iar Ion Luciu se gândeşte că ar fi putut să fie în casă sau, mai rău, una dintre fetele lui să fie acolo.

„Am găsit casa spartă, au luat tot ce era de valoare. Am rămas cu casa goală. Deocamdată nu bănuiesc pe nimeni. Au luat haine, au rupt uşile la şifonier, erau acte pe jos. Au fumat în casă, au băut vişinată. La poliţie, mi-au spus că nu are cine să ia amprentele. Ce să fac, am început să fac curăţenie în casă. Sunt peste 30 de spargeri, nu au prins pe nimeni. Cu două zile dacă mă duceam, mă găsea în casă. Îmi e teamă, intră băuţi, te loveşte imediat cu toporul", a spus bărbatul la Acces Direct.

Casa se află în comuna Ştefan Cel Mare, din Argeş
Casa se află în comuna Ştefan Cel Mare, din Argeş

La fel de mirată de incident e Iuliana, care crede că totuţi au căutat bani ştii cine sunt fetele bătrânului: "Ce s-o fi gândit că o să găsească în casă? Nu avea mare chestie în casă".

Casa părintească este în proces de renovare momentan şi este locul unde Nicoleta şi Iuliana au petrecut verile în copilărie. Acum, Ion Luciu mai merge pe acolo, tot vara şi nu are nimic important acolo.

„Acolo mergam în fiecare vară, era plăcut, mergeam cu drag. Nu am mai fost de vreo şase-şapte ani. Mi s-a părut foarte schimbată. Mi se părea mare, dar e o casă normală”, a povestit Iuliana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net