Casele lui Ion Dolănescu, făcute praf de experţi


    Lui Ionuţ Dolănescu i-a revenit casa din  strada Caimatei, care a fost evaluată la 685.000 de euro
Lui Ionuţ Dolănescu i-a revenit casa din strada Caimatei, care a fost evaluată la 685.000 de euro

Fraţii Dolănescu, Ionuţ şi Dragoş, se bat pentru o avere de peste 1.000. 000 de euro, cele două case ale artistului fiind cele mai disputate bunuri. În timp ce ei se ceartă pentru acestea, experţii le fac praf!

Ionuţ Dolănescu (43 de ani) şi Dragoş Dolănescu (39 de ani) se războiesc de mai bine de 6 ani pe averea tatălui lor şi nu au de gând să facă pace prea curând. Miercuri (23 septembrie) a avut loc o nouă rundă din această lungă şi greoaie luptă, iar judecătorii nu au dat un verdict în privinţa contestaţiilor făcute de cei doi fraţi, nemulţumiţi de modul în care le-a fost împărţită averea. Aşa că procesul continuă, iar în 28 octombrie este următorul termen de judecată, pentru ca Ionuţ şi Dragoş să vină cu noi propuneri.

Judecătorii i-au dat lui Dragoş casa din  Sinaia, evaluată la 180.000 euro
Judecătorii i-au dat lui Dragoş casa din Sinaia, evaluată la 180.000 euro

În afară de drepturile de autor, cei doi fraţi îşi dispută şi cele două case, cea din strada Caimatei (Bucureşti)) şi cea din Sinaia, care au aparţinut lui Ion Dolănescu. Divergenţele au apărut între fiii artistului atunci când experţii desemnaţi de instanţă au evaluat imobilul din buricul Capitalei, respectiv cel din Caimatei, la un preţ mai mare, faţă de vila de la Sinaia. Ionuţ Dolănescu a fost nemulţumit că imobilul din centrul Capitalei, care îi va rămâne lui, a fost evaluat la suma de 685.000 de euro, în timp ce casa din Sinaia, care îi va rămâne fratelui său mai mic, a fost evaluată la 180.000 €.

Ion Dolănescu a murit în 2009, la vârsta de 65 de ani
Ion Dolănescu a murit în 2009, la vârsta de 65 de ani

Supărarea cântăreţului este cu atât mai mare, cu cât, în aceste condiţii, el trebuie să-i plătească fratelui său o diferenţă de 243.000 €, sumă stabilită de instanţă printr-o decizie dată în luna aprilie. Interesant este că, în timp ce fraţii Dolănescu se bat pe case, acestea sunt făcute praf de experţi.

“Zidărie nearmată cu planşee fără rigiditate în plan, este un tip structural cu vulnerabilitate seismică la cutremure puternice. La nivelul subsolului au fost identificate placări ale pereţilor care arată că au fost realizate unele lucrări de intervenţii structurale. În demisolul clădirii există zone de tencuială degradată ca urmare a umezelii sau a infiltraţiilor de apă”, se scrie în evaluarea făcută cu privire la imobilul din Caimatei.

“Clădirea nu a fost utilizată în ultima perioadă şi necesită lucrări de reparaţii. Există zone cu avarii ale pereţilor structurali şi de asemenea zone de pereţi degradate din cauza infiltraţiilor şi a umezelei, localizate în special pe peretele dinspre deal”, explică expertul care a evaluat şi casa din Sinaia.  

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg