Câştigătoarea «Românii au talent», contestată de internauţi. Ce vorbe dure i-au fost adresate

Ultima actualizare:

    Modul în care Ana Maria Pantaze a interpretat celebra melodie Purple Rain i-a dezamăgit pe mulţi dintre internauţi Foto: Captură video
Modul în care Ana Maria Pantaze a interpretat celebra melodie Purple Rain i-a dezamăgit pe mulţi dintre internauţi Foto: Captură video

Sezonul “Românii au talent”, ediţia cu numărul 9 s-a încheiat vineri, 31 mai, desemnându-şi câştigătorul în persoana croitoresei Ana Maria Panataze. Femeia, în vârstă de 38 de ani, i-a cucerit pe cei din juriu încă din prima etapă, atunci când Mihai Petre i-a acordat un Golden Buzz . însă internauţii nu au fost nici pe departe la fel de fermecaţi de vocea acesteia sau de povestea sa impresionantă de viaţă.

Ana Maria Pantaze i-a uimit pe juraţi în audiţii, iar Mihai Petre a trimis-o direct în semfinale, folosindu-se de posibilitatea de a acorda unui concurent un Golden Buzz. În semifinale, Ana Maria a primit foarte multe voturi din partea telespectatorilor mişcaţi de timbrul său care aminteşte de Janis Joplin şi de povestea de viaţă emoţionantă, ajungând în ultima parte a competiţiei. 

Vineri, 31 mai, cu o interpretare imperfect a melodiei Purple Rain şi vizibil emoţionată, Ana Maria a cucerit definitv inimilie celor din faţa micilor ecrane şi a obţinut premiul în valoare de 120.000 de euro. Nu toţi s-au bucurat pentru reuşita sa, iar în mediul online a început o adevărată dezbatere la scurt timp după ce a fost anunţat numele marelui câştigător. Unii dintre internauţi au fost dezamăgiţi că micul Aris, băiatul care dansează incredibil la doar 9 ani, nu a obţinut trofeul, în timp ce alţii au folosit cuvinte acide referitor la numărul imperfect creat de Ana Maria.

“Aris merita. Ea a greșit reprezentația. A uitat cuvinte, s-a înnecat, a falsat”, “Zero talent. Nu mai faceți preselectii la acest show dacă tot nu vă pricepeți la ales talent.  De râsul găinilor cine a câștiga. “Bravo ei, dar totuși aș fi preferat să câștige băiețelul acela simpatic care într-adevăr are talent”, “Nu mi-a plăcut această finală și, în mod deosebit, câștigătorul. Nu merita locul I și nici premiul”, au fost doar o parte dintre comentariile scrise de internauţi pe pagina de Facebook oficială a emisiunii “Românii  au talent”.

Aris Negoiţă s-a luptat cu Ana Maria pentru premiul de 120.000 de euro
Aris Negoiţă s-a luptat cu Ana Maria pentru premiul de 120.000 de euro

Cum şi-a descoperit Ana Maria Pantaze pasiunea pentru muzică

„Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus.

Timpurile... atunci când eram eu mică… era mai greu (să te apuci de muzică n.r), trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a dezvăluit concurenta pentru protv.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net