Câştigătorul Master Chef 2015 a investit 110.000 € în restaurante
Viaţa lui Adi Voica (35 de ani) s-a schimbat radical de când a fost desemnat câştigătorul competiției ”MasterChef”, ediția din 2015. După ce a lucrat în restaurante de top din Spania şi din Germania, celebrul bucătar a revenit în ţară, investind toți banii câștigați din gătit în afaceri cu mâncare.
După succesul cu primul local, iată că el se pregătește de o nouă inaugurare: “Restaurantul deschis, în urmă cu un an, în Craiova, merge foarte bine, așa că mai deschid un local cu sendvișuri, care se va numi «Barbacoa» (n.r.- grătar - grill în spaniolă). E un proiect pe care vreau să îl aduc la stadiul de franciză, să ajungă brand şi să fie vândut în toată ţara. Vor fi sendvișuri de casă cu sosuri făcute de noi, la preţuri accesibile, şi bucătăria va fi open space. De la 1 iunie încep să predau și cursuri de gătit”, ne-a spus, în exclusivitate, Adi Voica. Tot el ne-a mai mărturisit că în primul restaurant a investit 80.000 de euro, iar noul local l-a costat 30.000 de euro.