Cât a câștigat Mircea Dinescu într-un an la TVR. "M-am săturat să fiu acuzat că sug bani publici"


    Mircea Dinescu a încheiat colaborarea cu TVRfoto: Facebook Mircea Dinescu
Mircea Dinescu a încheiat colaborarea cu TVRfoto: Facebook Mircea Dinescu

Mutare pe piața media! Mircea Dinescu a renunțat, după șapte ani, la colaborarea cu TVR și va realiza emisiunea "Politică și delicatețuri" la Prima Tv. Despre salariul lui la televiziunea publică s-a speculat multă vreme, așa că poetul a decis să aducă lămuriri.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Mircea Dinescu va avea emisiune la Prima TV. Contactat de Paginademedia.ro, Mircea Dinescu a declarat: "Pot să spun doar atât: Aveam eu un vers într-o poezie, într-o carte care trebuia să apară înainte de 1989, dar nu mi-au dat voie: Opriți istoria, cobor la prima. Emisiunea Politică și Delicatețuri, din câte știu, este printre cele mai urmărite de la TVR. Știu că prima este Vedetă populară, apoi este Politică și Delicatețuri".

De ce a plecat Mircea Dinescu de la TVR

”Am renunţat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie mă voi muta la Prima TV, dar până atunci îmi voi lua la revedere participând încă de două ori la emisiunea lui Ionuţ Hristache. Într-un fel, m-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului. Că sug banii publici”, a spus Mircea Dinescu pentru playtech.ro.

Ce salariu avea Mircea Dinescu la TVR

De-a lungul timpului au existat speculații cu privire la salariul încasat de Dinescu la TVR și s-a vehiculat inclusiv suma de 15.000 de euro pe lună.

”Era aşa şi nu era chiar aşa. Fiindcă nu luam 15.000 de euro, cum s-a spus sau chiar s-a scris, ci pot spune că am încasat această sumă, dar pe 12 luni. Se poate verifica de către cei care m-au acuzat de una şi de alta. Voi pleca cu părere de rău din curtea televiziunii publice, dar asta e viaţa. Aveam prieteni la toate emisiunile la care colaboram, trei la număr, toate fiind prezente în topul audienţelor postului public, respectiv. Contractul în televiziune e de exclusivitate, aşa că etapa TVR pentru mine s-a încheiat!”, a mai declarat Mircea Dinescu pentru sursa citată.

Mircea Dinescu și emisiunea "Poezie și delicatețuri" vin la Prima TV

Din martie, celebrul Mircea Dinescu va prezenta emisiunea "Poezie și delicatețuri" la Prima TV. Mircea Dinescu este un cunoscut poet și realizator tv care va aduce una dintre cele mai cunoscute emisiuni de interviuri altfel, la Prima TV. Cele mai cunoscute vedete, oameni care au notorietate în spațiul media românesc și oameni de cultură, toți aceștia sunt așteptați, din martie, la Poezie și delicatețuri cu Mircea Dinescu.

Acesta a declarat: “Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani și faptul că a rezistat atât de mult și nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună așa: “Opriți istoria, cobor la prima”. Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat și iată că mă aventurez aici cu emisiunea Poezie și delicatețuri, deci mai puțină politică și mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei.”

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
catalin florin olar jpg
Charles, William și Harry jpg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
image
image
image
image
image
image
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg