Cât costă o ședință de dezvoltare personală cu Oana Lis. «Nu mai vreau să fiu doar nevasta cuiva»

Ultima actualizare:

    Oana Lis încearcă să facă bani cu noua ei meseriefoto: arhiva personală
Oana Lis încearcă să facă bani cu noua ei meseriefoto: arhiva personală

Oana Lis (42 de ani) este acum psiholog cu diplomă și încearcă să facă bani din noua ei meserie. Cum o mare parte din pensia lui Viorel Lis se duce pe medicamentele fostului edil al Capitalei, Oana caută să contribuie la bugetul familiei cu orele de dezvoltare personală pe care le susține online.

Oana și-a luat în serios meseria de psiholog și a început să vândă cursuri de dezvoltare personală online. Pe pagina oanalis.ro, oamenii se pot înscrie la cursurile ei, iar soția lui Viorel Lis le oferă sfaturi celor care se confruntă cu tot felul de probleme psihologice. În pandemie, Oana a dat chiar și consultații online gratuite, însă acum a decis ca o ședință de dezvoltare personală să fie achiziționată contra sumei de 97 de ron.

Oana Lis: „Am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum”

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, spune Oana, în prezentarea on-line pe care o face pentru pacienții săi. 

Oana Lis: „Toată viața am alergat după iubire” 

Oana Lis a absolvit în iulie 2019 cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion. Soția lui Viorel Lis a obținut note foarte mari la examenul de licență, iar ulterior și-a deschis un cabinet de psihoterapie. 

„Anul 2020 m-a găsit psiholog, consilier dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ! Și am reușit să-mi deschid propria mea mini-clinică de psihoterapie! Cel mai important, benefic, dar si dureros moment de conștientizare pe care l-am avut la un curs a fost că toată viața mea am alergat după iubire și am încercat să atrag atenția prin orice, numai să fiu vazută! Dar am realizat că toate aprecierile, like-urile, ratingul mare de la emisiuni tv, toate nu fac cât iubirea pe care aș fi vrut să o primesc de la alții la un moment dat și pe care nu am primit-o niciodată așa cum aș fi avut nevoie. Ce e fain e că am realizat și am învățat că pot să-mi întorc această iubire mie, valorizându-mă și investind în mine!”, a adăugat soția lui Viorel Lis. 

Citește și:

Oana Lis, mărturisiri emoționante: «Deseori mă ascund în spatele unui zâmbet»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net