Cât costă programul conceput de Carmen Brumă pentru un abdomen plat, fără grăsime

Carmen Brumă propune un program de numai trei săptămâni pentru un abdomen plat, fără grăsime
Carmen Brumă propune un program de numai trei săptămâni pentru un abdomen plat, fără grăsime

Carmen Brumă lansează un program unic în România, adresat tuturor celor care vor să obțină o îmbunătățire considerabilă a zonei abdominale, să scape de kilogramele în plus rapid, ieftin și sănătos. La 43 de ani, vedeta arată senzațional și împărtășește din trucurile siluetei sale tuturor celor care vor să arate că ea și să îi urmeze exemplul.

Astfel, Brumă lansează luni ”Abdomenul de urgență by Carmen Brumă”, un program de slăbire și remodelare corporală adresat tuturor celor care vor o soluție rapidă, eficientă și sănătoasă pentru îmbunătățirea aspectului zonei abdominale.  

Fără timp pierdut, fără bani aruncați pe fereastră, fără echipamente suplimentare!

Programul conține 3 săptămâni de regim alimentar și 5 videouri cu antrenamente pentru acasă la un preț promoțional, de 43 lei! 

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara: un abdomen plat, o supersiluetă de plajă și să dărâme mituri încă existente conform cărora trebuie să faci mii de abdomene zilnic pentru a scăpa de burta inestetică. Ideea acestui program mi-a venit în timpul stării de urgență, l-am creat în acea perioadă și l-am filmat imediat după terminarea primei etape de restricții, cu respectarea exactă a regulilor de distanțare socială (inclusiv cea conform căreia este interzisă formarea unui grup mai mare de 3 persoane care nu aparțin aceleiași familii)”, mărturisește Carmen Brumă.

Citește și:

Ce recomandă Carmen Brumă pentru această perioadă: «Nu mâncați de plictiseală și faceți sport acasă!»

Câți kilometri a alergat Carmen Brumă după izolare. "Ce dor mi-a fost!"

Ce te învață Brumă cu programul ”Abdomenul de urgență”

Ideea principală a programului este că în cele 3 săptămâni de dietă trebuie să ai grijă la cele 3 mese pe zi recomandate și să nu îți lipsească 20 de minujte de exerciții pentru întreținere corporală.

“Programul meu  Abdomenul de urgență te învață să faci sport acasă, fără accesorii suplimentare, să-ți implementezi niște obiceiuri alimentare sănătoase, care te vor ajuta să-ți menții greutatea pe termen lung. M-am străduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține abdomenul mult visat. 

Acest program, care cuprinde 3 săptămâni de dietă și 5 video-uri cu antrenamente săptămânale pentru acasă, te pune rapid într-o formă fizică mult mai bună, astfel încât să fii mândră de corpul tău atunci când mergi la plajă sau în orice altă împrejurare din viața ta în care vrei să arăți trăsnet. Nu depinzi de o sală de sport, nu cheltuiești mulți bani și nu-ți dai programul zilnic peste cap. Tot ce trebuie să faci este să mănânci cele 3 mese zilnice din program și să-ți găseșți 20 de minute (plus încălzirea și stretching-ul) pentru exercițiile pe care ți le arăt eu pas cu pas în materialul video.     


    Carmen Brumă propune un program de numai trei săptămâni pentru un abdomen plat, fără grăsimefoto: arhiva proprie
Carmen Brumă propune un program de numai trei săptămâni pentru un abdomen plat, fără grăsimefoto: arhiva proprie

Am constatat de-a lungul timpului că femeile, atunci când se apropie vara, simt nevoia de o pregătire specială a corpului. Multe dintre ele sunt de-a dreptul speriate  atunci când se gândesc că trebuie să se dezbrace în costum de baie pentru că au acumulat niște kilograme în perioada de carantină sau de sărbători și nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic. Programul Abdomenul de urgență by Carmen Brumă poate fi achiziționat de pe site-ul meu www.carmen-bruma.ro și este unic în România!”, a mai adăugat frumoasa vedetă.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
ronaldo twitter jpg
 Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău