Cât costă rănile Dianei Enache, după atacul care a băgat-o în spital

image
Ali Kanaan se află încă în arest

Diana Enache cere daune în valoare de 80.000 euro de la libanez, dar şi de la firma de pază care l-a angajat pe Ali Kanaan, portarul care a înjunghiat-o pe 5 iulie.

Fiica lui Adrian Enache (48 ani), Diana Enache (18 ani), îşi caută dreptatea în instanţă. Avocata tinerei, Katia Cicală, susţine că Diana a ratat lansarea în muzică şi că a pierdut o mulţime de bani, din pricina incidentului nefericit de la începutul lunii iulie, când  libanezul Ali Kanaan, paznicul blocului în care locuieşte tatăl ei, a atacat-o şi a înjunghiat-o.

Fiica interpretului s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar şi cu răni pe mâini şi pe sâni, care au împiedicat-o să desfăşoare orice activitate. În plus, adolescenta încă merge la psiholog.

image
Ali Kanaan se află încă în arest

“Vom cere în instanţă 80.000 de euro. Suma aceasta reprezintă valoarea contractului pe care Adrian şi Diana trebuia să-l onoreze, acela de a susţine o serie de concerte în ţară şi peste hotare, odată cu lansarea oficială pe piaţa muzicală a tinerei. Acestea nu au mai putut fi susţinute din cauza evenimentului a cărui victimă a fost fiica lui Adrian Enache. Daunele sunt pretinse atât de la Ali Kanaan, dar şi de la firma de pază care l-a angajat, întrucât incidentul a avut loc în timpul exercitării atribuţiunilor de serviciu”, a declarat, pentru Click, Katia Cicală, avocata Dianei Enache.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
Coronavirus covid virus FOTO Shutterstock
image
image
image
image
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg