Cât curaj! Gabriel Cotabiţă a intrat într-o operaţie care a durat 10 ore

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă şi-a refăcut o lucrare dentarăfoto: arhiva personală
Gabriel Cotabiţă şi-a refăcut o lucrare dentarăfoto: arhiva personală

În urmă cu doi ani, Gabriel Cotabiţă se lupta pentru viaţa lui după ce a suferit un infarct în sala de sport şi a stat aproape o lună în comă. De atunci şi până acum artistul a făcut o serie de schimbări. S-a căsătorit, iar recent a avut curajul să intre din nou în sala de operaţii, deşi are montat un defibrilator cardiac. Solistul a suferit o intervenţie de inserare a unor implanturi dentare, procedură care s-a desfăşurat sub anestezie şi a durat 10 ore.

Gabriel Cotabiță a trecut zilele trecute printr-o nouă încercare. Artistul a avut nevoie de implanturi dentare, iar acest lucru s-a realiyat printr-o operaţie complexă. El pentru care a fost sedat, ca să nu simtă durerile şi monitorizat cardiac pe toată durata intervenției​. 


    Gabriel Cotabiţă a stat până după miezul nopţii la cabinetul stomatologuluiFoto: captură Antena Stars
Gabriel Cotabiţă a stat până după miezul nopţii la cabinetul stomatologuluiFoto: captură Antena Stars

"E un act de curaj şi de ambiţie profesională pentru mine să-l ajut pe Gabi, mai ales că el are o condiţie de stare generală destul de specială pentru că aproape toată lumea ştie prin ce a trecut. În general, el ar fi avut nevoie de o grefă foarte mare, de un lifting de sinus ceea ce ar fi implicat o aşteptare de 8 luni. După care încă o operaţie de inserarea implanturilor. M-am gândit că în condiţia lui ar trebui să aleg o varinată de tratament care să-i redea şi dinţii mai repede fără timpi atât de lungi de aşteptare şi fără reintervenţi pe care el le suportă greu”, a declarat medicul stomatolog care s-a ocupat de zâmbetul lui la Antena Stars

Cele şase implanturi dentare pe care Gabriel Cotabiţă şi le-a pus recent l-au făcut să stea destul de mult pe scaunul stomatologului. Totul a durat peste 10 ore. "În acest moment se întâmplă un eveniment cu totul şi cu totul special. Se face o experienţă pe mine. Este foarte frumos să găseşti pe cineva pe mâna căruia să te laşi liniştit că nu ți se va întâmpla nimic rău", a declarat Gabriel Cotabiţă înainte de intervenţie.

Operaţia a început la ora 16.00 şi s-a terminat la o oră şi jumătate după miezul nopţii. Cântăreţul va purta o lucrare provizorie pentru următoarele 6-8 luni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net