Cât de grijuliu este Liviu Vârciu cu colega lui, Diana Munteanu

image
Liviu şi Diana petrec foarte mult timp împreună în ultima vreme, mai ales la filmările emisiuniifoto: Sever Gheorghe

Ar putea fi confundaţi, foarte uşor, cu un cuplu, datorită grijii pe care el, ca un adevărat cavaler, i-o poartă colegei sale. Despre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu s-a zvonit că ar forma un cuplu, însă cei doi sunt momentan colegi la postul din Băneasa.

Marţi seara, la Le Chateau, la Gala TV Mania Stars, eveniment organizat de revista TV Mania, Liviu Vârciu (34 de ani) a ajuns înaintea colegei sale Diana Munteanu (37 de ani). A făcut repede câteva fotografii la panoul evenimentului, apoi s-a retras, de parcă aştepta ceva. Sau pe cineva. Misterul a fost dezvăluit după numai câteva minute, când solistul a ieşit din locaţie şi a întâmpinat-o pe colega lui Diana.

Liviu a fost un adevărat cavaler, pentru că i-a deschis uşa, i-a făcut loc să intre şi apoi au pozat amândoi la panou. În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi ar avea o relaţie după ce, anul trecut, au fost colegi la emisiunea “Ham Talent” tot de la Antena 1, unde Diana făcea parte din juriu iar Liviu era prezentatorul emisiunii. S-ar părea că cei doi au rămas colegi şi la noua emisiune, “Bravo România”, tot de la acelaşi post de televiziune, unde sunt împreună prezentatori şi formează un cuplu telegenic. S-ar părea că Liviu şi Diana petrec foarte mult timp împreună în ultima vreme, mai ales la filmările emisiunii, dar şi la evenimentele mondene unde sunt invitaţi. Asftfel că cei doi par de departe un cuplu, chiar dacă amândoi poate sunt implicaţi în alte relaţii.   

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
copii batuti caldarasti (1) jpeg
acidentmulte Sursapolitianeamt jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg