Cât de provocator a pozat soția lui Alin Ionescu! I-a luat locul Cristinei Spătar

Ultima actualizare:

Larisa, actuala soție a lui Alin Ionescu, fostul partener al Cristinei Spătar, își întreține contul de Instagram cu imagini sexy, spre bucuria celor 101 mii de urmăritori. Iată cele mai recente fotografii cu aceasta!

Larisa Ionescu, poze provocatoare pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Larisa Ionescu, poze provocatoare pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Deși e mămica unui băiețel, Larisa Ionescu și-a păstrat silueta de adolescentă, pe care nu se sfiiește să o arate ori de câte ori care ocazia, în imaginile îndrăznețe publicate în mediul online. Recent, Larisa s-a lăsat fotografiată într-o ipostază senzuală, cu bustul și picioarele bronzate la vedere. 

Larisa Ionescu pozează sexy pe rețelele de socializare

Soția lui Alin Ionescu a îmbrăcat două piese vestimentare extrem de în vogă, care scot la iveală sexualitatea. Ținuta Larisei a fost alcătuită dintr-un top de culoare albă, cu crăpături în zona bustului, și o fustă ce părea a fi din satin, de culoare crem, la rândul ei extrem de crăpată pe un picior.

Larisa pozează sexy pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Larisa pozează sexy pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Larisa Ionescu (fostă Tănăsoiu) se bucură de un număr considerabil de urmăritori pe rețelele de socializare. În cadrul platformelor pe care le gestionează, Larisa se mândrește și cu darurile scumpe primite din partea soțului milionar. Fostul partener de viață al artistei Cristina Spătar o răsfață pe noua lui soție cu poșete de firmă, haine de lux și vacanțe exotice, toate „documentate” pe contul de Instagram al fericitei posesoare.

Nu demult, Larisa le-a arătat urmăritorilor ei și imagini o cu mașină „cu fundiță”, ce era parcată în fața vilei în care locuiește, semn că a primit-o cadou din partea soțului ei. Este vorba despre un Range Rover Evoque, ce poate ajunge să coste și 150.000 de euro, în funcție de dotările alese. Soții au împreună și un băiețel, Carol Ayan venind pe lume pe final de 2019. Micuțul a primit și el atunci varianta în miniatură a mașinii de lux a mamei lui.

Larisa Ionescu, cadouri de lux din partea soțului Foto: Instagram
Larisa Ionescu, cadouri de lux din partea soțului Foto: Instagram

De pe contul Larisei Ionescu nu au lipsit nici imaginile în care ea și micuțul ei au testat mașina de jucărie. Aceasta și-a plimbat băiețelul prin fața casei din Crevedia în care locuiește.

Larisa a devenit soția lui Alin Ionescu pe data de 15 iulie 2019. Cântăreața Cristina Spătar și milionarul Alin Ionescu s-au căsătorit în 2008 și au divorțat în 2016. Cei doi copii care au rezultat din mariajul lor, Aida și Albert, au rămas în grija solistei.

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net