Cât de sexy e Laura Cosoi în vacanţă!

simeon stalpnicul png

Noul an a prins-o pe fosta actriţă din “La Bloc” şi “Cu un pas înainte” departe de casă, într-o vacanţă alături de soţul ei. Pe Laura Cosoi o așteaptă multă treabă după ce se va întoarce în țară, însă momentan petrece în Thailanda, unde şi-a aniversat şi ziua de naştere.

Laura Cosoi a plecat după Crăciun în Thailanda, acolo unde a petrecut şi aniversarea celor 35 de ani, pe care i-a împlinit pe 2 ianuarie. Vedeta şi soţul ei s-au pozat în diferite ipostaze iar Laura a publicat pe reţelele de socializare câteva fotografii cu ea extrem de senzuală.

simeon stalpnicul png

Laura a rămas la fel de frumoasă ca pe vremea când filma în serialele în care juca sau când a pozat în Playboy. Vedeta a postat pe propriul blog, lauracosoi.ro, câteva fotografii şi impresii din vacanţa de vis.

simeon stalpnicul png

“Sunt cocoţată în patul super comod din resortul Santhiya, unde ne-am cazat pe insula Koh Yao Yai. Sunt înconjurată de un baldachin alb, care mă fereşte de ţânţari, dar nu şi de cântecul naturii, mirosul mării sau umezeala tipică climei tropicale. Ne-am acomodat repede şi cu fusul orar (diferenţa e de 5 ore faţă de România), dar şi cu caldura umedă, care în prima zi îmi lipea hainele pe mine şi îmi ondula părul cucerindu-l pe soţ. Am mai fost în Thailanda. Şi am să ma reântorc, pentru că acest locuşor e pentru mine „prima dragoste”, prima întâlnire cu Asia şi cu plajele exotice. Prima oară când am ajuns pe o plaja în Koh Samui (în urma cu vreo 8 ani) m-au năpădit lacrimile de fericire! Am fost atât de impresionata că nu am vorbit câteva zile. Şi eu vorbesc mult. Dar nu-mi doream decât să descopăr şi să simt. Atât. Pâna acum am vizitat deja mare parte din fascinanta Thailanda, dar m-am reântors cu drag în locurile care mi-au mers la suflet. Anul acesta ne-am îndreptat atenţia spre zona Phuket-ului, care în trecut m-a impresionat cel mai puţin. N-aş putea spune că nu e frumos, dar mi se pare mult prea comercial pentru gustul meu. Doar că, ţinând cont de vreme şi de zboruri (în Phuket plouă cel mai puţin în perioada asta comparativ cu Koh Samui, iar zborul prin Doha si apoi direct Phuket a fost mai mult decât avantajos şi ca escală – la dus o oră şi jumătate şi la întors 3 ore, dar şi ca timp petrecut în aer Doha -Phuket – 6 la dus şi 7 la întors) am împărţit vacanţa în două. Am decis să ne petrecem o săptămână pe Koh Yao Yai, care aparţine de Krabi şi apoi m-am hotărât să-i mai dau o şansă Phuket-ului”, a scris Laura Cosoi.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (9) jpg
Shakira foto facebook Shakira
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram