Cât erotism acasă la Mihaela Rădulescu! Covor cu păr pubian, scaune cu fese, statui care fac sex

image
Mihaela și Felix, pe terasa vilei lor

Erotismul dă pe dinafară în viața Mihaelei Rădulescu, ea fiind printre puținele vedete care pot gestiona această atitudine: adoră să se pozeze goală, să vorbească şi să scrie despre sex, iubire şi bărbaţi. Face gesturi controversate, iar la Monaco trăieşte într-un “cuibuşor” care invită la păcate: în fiecare colţişor al vilei de lux există picturi nud, statui cu femei goale, covorul are sâni şi păr pubian, iar scaunul, fese. În plus, excentrica Mihaela își ține pantofii sexy pe rafturile din bibliotecă.

Parcă relaţia de cinci ani cu austriacul Felix Baumgartner (50 de ani) a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea Mihaelei Rădulescu (50 de ani). Diva de la Monaco are şi atuuri să se comporte aşa dezinvolt: curaj, atitudine şi un trup fără cusur, cu forme, dar şi cu “pătrăţele” modelate prin sport. În urmă cu trei ani, fosta jurată de la “Românii au talent” (PRO TV) şi-a văzut visul cu ochii şi s-a mutat dintr-un apartament, într-o vilă splendidă. Tot pe Riviera Franceză.

image
Veioza-pistol costă 1.200 €

Este căminul conjugal al ei şi al lui Felix, chiar dacă momentan sunt uniţi doar prin iubire, nu şi prin acte. Aici, ce să vezi? Mihaela şi-a amenajat totul după bunul plac şi a integrat în peisaj obiecte erotice desprinse parcă dintr-un muzeu al plăcerilor.

Scaunul cu fese a costat 400 de dolari

Mihaela Rădulescu nu s-a sfiit să îşi arate pe Instagram câte un colţişor din fiecare încăpere a vilei din Monaco. Nu a omis obiectele de artă, dar nici mobila atipică, pe care o mai întâlneşti doar în casele vedetelor cu tupeu. Astfel, când nu se pozează goală în cadă sau în piscină, Mihaela îşi odihneşte funduleţul ferm pe un scaun inedit, cu fese în relief. Piesa de mobilier a fost proiectată de arhitectul italian Fabio Novembre şi se vinde cu aproximativ 400 de dolari (1.600 lei).

image
Covorul cu păr pubian, realizat din ciucuraşi, este piesa preferată a vedetei

Covorul obscen are sâni şi păr pubian

Un obiect la care diva ţine ca la ochii din cap este covoraşul “porno-şic”, pe care este imprimată o femeie goală, cu păr pubian din “ciucuraşi” şi sâni voluptuoşi. Mihaela a cărat covorul după ea în noua vilă, asta după ce ani buni l-a ţinut pe tarasa apartamentului din Monaco.

image
Covorul cu păr pubian, realizat din ciucuraşi, este piesa preferată a vedetei

O femeie cu portjartier, lângă prăjitorul de pâine

Nici din bucătărie nu lipsesc accentele erotice. Dimineaţa, când Felix se trezeşte să-şi facă micul-dejun, dă cu ochii de un desen sexy, aflat pe perete, care înfăţişează o femeie sexy, în lenjerie intimă cu portjartier.

image
Scaunul cu fese în relief a fost proiectat de arhitectul italian Fabio Novembre

Terasa e plină de statui cu sfârcuri

Şi dacă stăpâna casei stă goală, la piscină, de ce n-ar face-o şi stauile care populează terasa? Mihaela adoră arta, dar în special cea care venerează trupurile omeneşti.

image
Desenul cu pricina a fost realizat de Horaţiu Mălăele

Nuduri la tot pasul

Un nud feminin superb, realizat de maestrul Horaţiu Mălăele, stă frumos, pe noptiera Mihaelei. Dar şi o pictură, care înfăţişează o femeie goală, cu păr pubian, se află la loc de cinste în casa Mihaelei.

image
Felix are şi în dormitor, dar şi în buctărie, câte o femeie sexy

Îşi ţine pantofii în bibliotecă, în locuinţa de lux din Monaco

A stat şapte ani la bloc, în Monte Carlo (Monaco), într-un apartament de 10 milioane de euro, iar în vara lui 2016 aceasta s-a mutat cu iubitul Felix într-o vilă de vreo 10 ori mai scumpă. Mihaela Rădulescu ne-a invitat în dormitorul ei, prin intermediul reţelei Instagram, iar aici, ce să vezi?

image
Statui înlănţuite, care “mimează” amorul, populează terasa Mihaelei

Numai lucruri excentrice, aşa cum ne-a obişnuit. Veioza-pistol, semnată Philippe Stark, costă 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta îi ţine în bibliotecă, sunt nişte exemplare superbe, de 700 de euro perechea. La ferestre, diva are două rochiţe, strânse în talie cu cordon, iar într-o altă cameră a optat pentru perdele din dantelă neagră. 

Citește și:

Paradisul plăcerilor acasă la Mihaela Rădulescu. Uite cum dansează sexy pentru Felix!

10 poze în care Mihaela Rădulescu apare fără chiloţi şi sutien

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

david pușcaș PNG
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Mercenari Wagner Group in Ucraina FOTO Twitter
Pebbles FOTO Guinness World Records jpg
image
image
image
image
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
Justin Bieber FOTO EPA-EFE
Alex Bodi a plecat din tara jpg
Screenshot (545) png
Kanye West jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg