Cât s-a îngrășat Adelina Pestrițu în sarcină. De ce nu vrea nuntă și botez în același timp


    Adelina Pestrițu va face nuntă după botezfoto: arhivă personală
Adelina Pestrițu va face nuntă după botezfoto: arhivă personală

Adelina Pestrițu este, cu siguranță, o graviduță foarte activă. Însărcinată în cinci luni, vedeta nu a renunțat la sport, a făcut deja o călătorie peste Ocean și încearcă să nu se gândească prea mult la momentul nașterii, pentru că o cuprinde frica.

Adelina Pestrițu a vorbit marți, 3 aprilie, în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11” de la Antena 1 despre noile provocări din viața ei, apărute din momentul în care a aflat că va deveni mămică.

Frumoasa brunetă susține că nu și-a schimbat foarte mult stilul de viață, dar este foarte atentă la tot ce ar putea influența dezvoltarea copilului pe care îl poartă în pântece.

”Mănânc multe fructe, aș mânca întruna căpșune. Deocamdată am luat doar  5 kilograme, cred că stau bine. Asta deși am înțeles că abia spre finalul sarcinii se pun kilogramele multe. Fac în continuare sport, cu mare grijă și exerciții dedicate graviduțelor, care să nu pună copilul în pericol.  Îmi este frică de naștere, medicul meu va decide în ultima lună de sarcină dacă va fi naștere naturală sau cezariană. Primesc o grămadă de sfaturi, unele mă ajută, altele mă bagă și mai tare în sperieți. Îmi doresc foarte mult să o alăptez. Sper să mă ajute și organismul, nu pot controla chiar totul”, a declarat Adelina Pestrițu.


    Burtica Adelinei Pestrițu a început să se vadă chiar și prin hainele largifoto: arhivă personală
Burtica Adelinei Pestrițu a început să se vadă chiar și prin hainele largifoto: arhivă personală

Provocată de Florin Ristei, care a ținut să precizeze că nu doar sportul este benefic pentru copilul din pântece, ci și muzica, vedeta a dezvăluit că bebelușul ei ascultă foarte multă muzică zilnic.

”Da, ai dreptate, deja ascultă foarte multă muzică. Cred că se va naște direct cântând la cât de multă muzică ascultă”, a glumit Adelina, care spune că are planuri mari în viitorul apropiat, astfel că, după ce va deveni mămică, și își va creștina fetița, va îmbrăca și rochia de mireasă.

”O să fiu și mireasă. Intenționăm să facem nunta după botez, dar nu am stabilit data. Prin noiembrie am vrea să facem botezul. Le luăm separat pentru că vrem să dăm importanța cuvenită ambelor evenimente”, a mai spus Adelina.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png