Cât te costă să-ți cânte la masă Irina Loghin și Fuego

Ultima actualizare:

    Fuego și Irina Loghin cântă împreună de 15 anifoto: arhivă personală
Fuego și Irina Loghin cântă împreună de 15 anifoto: arhivă personală

Irina Loghin și Paul Surugiu - Fuego cântă împreună de 15 ani, iar de 1 Mai fac show la un restaurant din Brașov. Iată cât te costă să mănânci în timp ce îți cântă Irina Loghin și Fuego: 160 de lei.

Irina Loghin (80 ani) și Paul Surugiu-Fuego (42 ani) formează un cuplu muzical, „mama și fiul”, de 15 ani. Cei doi artiști sunt renumiți pentru melodia „Seară de Crăciun” sau „Împodopește, mamă, bradul”, așa cum o știu mai mult oamenii, dar ei mai cântă împreună și alte melodii. Dacă în piesa „Seară de Crăciun”, Irina Loghin doar apare în videoclip, în altele, cum ar fi „Eu sunt mama, eu copilul”, cântă cu Fuego.

Irina Loghin si Fuego vor cânta de 1 Mai pentru 180 de fani

De 1 Mai, admiratorii Irinei Loghin și ai lui Fuego îi pot găsi la opt kilometri de Brașov, unde vor cânta la restaurantul și hotelul „Hanul domnesc” din Săcele. „Pentru toți românii, îndrăgiții artiști Irina Loghin și Fuego - Paul Surugiu vă invită într-un spectacol de neuitat! Irina Loghin, una dintre cele mai renumite și îndrăgite interprete de muzică populară, cântă acele melodii care ne reamintesc ce înseamnă să fii român, să îți prețuiești familia și valorile care contează. Paul Surugiu-sau Fuego este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai României și ai românilor de pretutindeni. O voce care încântă inimile celor aflați departe de casă, o carieră de 25 de ani și un zâmbet care aduce voie bună pe fețele ascultătorilor”, se arată pe pagina de Facebook a admiratorilor lui Fuego. Locația are 180 de locuri, iar pentru un meniu în ziua respectivă dai 160 de lei, dar și ca să îi vezi și să îi asculți.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net