Cât te costă să-ți facă Laurette masaj. "Am făcut școala, am diplomă!"

Ultima actualizare:

    Laurette este patroana unui salon de masajfoto: Instagram
Laurette este patroana unui salon de masajfoto: Instagram

La șase luni de la scandalul din Centrul Vechi, Laurette Attindehou (37 de ani) a revenit în viața publică! Modelul și-a lansat, recent, un salon de masaj, unde vedeta își ”închiriază” chiar ea serviciile, după ce a făcut o școală de specialitate.

Laurette se implică activ în relaxarea clienților. Vedeta a făcut școală de masaj și acum oferă chiar ea tratamente în scop terapeutic clienților care-i calcă pragul la salon. Sub titulatura ”Masajul Reginei Africane”, Laurette cere nu mai puțin de 400 de lei pentru 45 de minute sau 450 de lei pentru 50 de minute. “Am avut mari dureri de spate și stres în viața mea. Mergeam de două ori pe săptămână la masaj să mă relaxez ca să scap de dureri. Așa mi-a venit ideea să- mi fac propriul salon de masaj terapeutic”, a declarat Laurette, invitată în emsiunea „Teo Show,” de la Kanal D.

Laurette: "Am investit 70.000-80.000 de euro. E un business mare"

Vedeta a făcut credit la bancă pentru a putea deschide noua afacere, care speră să-i aducă bani frumoși, chiar și pe timp de pandemie. „Am făcut un credit la banca de la care am luat și împrumut pentru casă. Am adus mobilă din Italia, am deschis acum 10 zile. Am dat și cu mătura acolo. E greu să găsești clienți. Voi aduce în noiembrie două fete din Nepal. Și în luna ianuarie, anul viitor, îmi vin două fete din Camerun. Depinde ce masaj vrei, afro sau thailandez. Vom face și coafuri afro. O să vină mătușa iubitului meu din Paris, care știe să facă coafuri afro. Acum nu găsesc manichiuriste. Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit. Eu am făcut școala de masaj, am învățat să fac trei tipuri de masaj: somatic, limfatic și facial. Am diplomă. Eu tot am încercat diverse afaceri, am avut salon când am fost cu Mihai, am avut afacere cu haine. Acum am investit 70.000-80.000 de euro. E un business mare”, a mai spus Laurette, încântată de noua ei afacere.

De-a lungul timpului, Laurette a tot fost implicată în diverse afaceri, chiar dacă, până acum, succesul s-a cam lăsat așteptat. Cu ceva timp în urmă, Laurette a avut un salon de înfrumusețare, pe care l-a vândut după ceva vreme. Apoi a intrat în afaceri cu haine, ea devenind designer. Și în perioada căsătoriei cu omul de afaceri Ciprian Nistor, Laurette s-a implicat în afacerile acestuia, ea devenind manager la un magazin exclusivist de la Hotelul Marriot. După divorț însă, Laurette a renunțat la mai a conduce business-ul omului de afaceri, aflat și acum la închisoare pentru evaziune fiscală.

Citește și:

Laurette și-a făcut salon de masaj: "Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul"

Laurette, bătută într-un hotel din Centrul Vechi! A ajuns la poliție plină de vânătăi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net