Cât va costa meniul la nunta lui Borcea cu Valentina! La același restaurant a mâncat și Regina Elisabeta a II-a


    Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor organiza nunta pe 30 septembrie, în Budapesta Foto Instagram
Valentina Pelinel și Cristi Borcea vor organiza nunta pe 30 septembrie, în Budapesta Foto Instagram

Nu mai este mult timp până Cristi Borcea și Valentina Pelinel își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. După ce s-au cununat deja civil, eveniment ce a fost oficiat în România, cei doi au decis să organizeze o nuntă liniștită în Ungaria, departe de presa excesivă cu care s-ar fi confrutat, probabil, la noi in țară. Totuși, cum informațiile circulă repede, câteva detalii referitoare la fericitul eveniment au ieșit deja la lumină! Iată cât costă închirierea restaurantului unde va avea loc petrecerea și meniul cu care se vor delecta invitații.

După ceremonia religioasă din biserică, Borcea și Valentina vor avea parte de o adevărată petrecere, organizată la un restaurant de lux situat în capitala Ungariei. Oaspeții vor fi tratați așa cum se cuvine, meniul fiind unul de excepție, iar pentru acest lucru Borcea va fi nevoit să scoată din buzunar o avere. 

Omul de afaceri se va căsători cu femeia care l-a așteptat și l-a sprijinit pe toată perioada încarcerării sale în data de 30 septembrie, la Budapesta. Cuplul și-a ales deja și nașii, care vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fosta mebră a trupei de fete ASIA.

Petrecerea se anunță a fi una restrânsă, fiind invitate în jur de 40 de persoane. Membrii familiei și prietenii care le vor fi alături lui Borcea și Valentinei în marea lor zi vor fi cazați la un hotel de 5 stele din Budapesta, cheltuială suportată, bineînțeles, de fostul acționar de la Dinamo. 


    Foto Instagram
Foto Instagram

Petrecerea ce va urma după ceremonia religioasă va avea loc într-un restaurant luxos din Budapesta, Gundel, acolo unde au făcut nunta și Marius Vizer și Irina Nicolae, nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel. Pentru închirierea restaurantului, care are o istorie de 100 de ani, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, potrivit Sport.ro. De asemenea, conform aceleiași surse, meniul cu care se vor delecta invitații va costa 200 de euro. Restaurantul este unul renumit, având în vedere că și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a luat masa acolo și s-a putut bucura de specialitățile servite. 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea urmează să devină curând fericiții părinți ai unor fetițe gemene. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe nume Milan, care a venit pe lume în anul 2016.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi