Câtă suferință! Bianca Sârbu nu își ascunde urmele cancerului de piele


    Bianca Sarbu a fost sărbătorită luni, la Ploieşti
Bianca Sarbu a fost sărbătorită luni, la Ploieşti

Vedeta Antena Stars Bianca Sârbu a trecut prin chinuri de neimaginat. A primit multe lovituri de la viață, dar a reușit să treacă cu bine peste ele. I-a murit soțul și a rămas cu doi copii, după care a fost diagnosticată cu cancer de piele. Nu s-a lăsat însă doborâtă, ci a luptat cu toată înverşunarea.

Bianca Sârbu (40 ani) este actriţă și cântăreață la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” și ex-concurentă la emisiunea „Te cunosc de undeva”, iar acum prezintă “Agenția VIP”, la Antena Stars, alături de Cristi Brancu. Luni, 12 martie, ea a avut parte de o mare bucurie, căci și-a serbat ziua de naştere la deschiderea unui magazin de cosmetice, în Afi Cotroceni Ploiești, în prezența proaspătului ei soț, Bogdan, și a mai multor colegi de breaslă. Printre aceştia s-a numărat Maria Buză, Annes, Adriana Bahmuțeanu și Diana Munteanu.

Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2018
Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2018

Şi, la schimbarea prefixului, căci a împlinit 40 de ani, Bianca a primit un tort de la organizatori, îmbrăcat în marțipan, cu un microfon pe el, cu toţii ştiind pasiunea pentru muzică a sărbătoritei. Copleşită de emoţii, ea a povestit că a trecut prin momente extrem de grele din cauza cancerului de piele şi că a fost operată de medicul Ioan Lascăr. Ea chiar a ţinut să spună că nu a suferit o intervenţie estetică, ci una care i-a salvat viaţa. "Dragilor, nu m-am operat la nas. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. M-am operat de două ori. Faptul că era pe față a fost cumplit, dar în două luni am fost pe picioare. Acum nu urmez nici un tratament. A scos tot, mi s-a luat piele de pe obraz şi s-au acoperit zonele afectate. Am trecut prin multe, de-asta spun că nu se știe câte lovituri primești de la viață", a declarat Bianca Sârbu. Și azi i se mai văd pe chip urmele intervenției chirurgicale, dar artista se bucură că este sănătoasă.

Bianca Sârbu poartă pe chip semnele suferinţei
Bianca Sârbu poartă pe chip semnele suferinţei

S-a căsătorit în ianuarie 2018 cu un coleg

Actriţa pe care o vedeţi aproape în fiecare seară prezentând, alături de Cristi Brancu, emisiunea ”Agentul VIP”, a trecut prin mari necazuri. În urmă cu cinci ani, Marian Sârbu, primul soţ al artistei, a murit pe scenă, în urma unui infarct, chiar în braţele artistei. Erau colegi la Teatrul ”Constantin Tănase”, dar aveau şi o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia a avut loc la o petrecere: “Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. În ianuarie 2018, Bianca s-a căsătorit cu Bogdan Romanescu (28 de ani), coleg cu ea în trustul Intact. La evenimentul de la Ploieşti au venit împreună şi s-au comportat ca doi “porumbei”.

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
roxana hulpe colaj jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg