Cătălin Bordea, prima reacție după ce s-a spus că ar fi împreună cu Olga Bacari: „Am văzut că se poartă...”

Recent, Cătălin Bordea a fost subiectul zilei, după ce în presă au apărut anumite zvonuri potrivit cărora ar avea o relație cu Olga Bacaradi. Comediantul a făcut lumină în această situație și a explicat care este, de fapt, adevărul.

Ce legătură există între comediant și Olga Bacari / foto: Colaj Clik!
Ce legătură există între comediant și Olga Bacari / foto: Colaj Clik!

Despre Olga Bacari și Cătălin Bordea s-a zvonit că ar avea o relație de iubire ferită de ochii lumii, care ar dura de mai mult timp. Ce legătură există între ei, a povestit însuși comediantul. 

Cătălin Bordea: „Când voi fi cu cineva, poate voi anunța public”

Ultimele luni din viața lui Cătălin Bordea nu au fost printre cele mai frumoase. Dimpotrivă, a fost nevoit să se confrunte cu despărțirea de Livia Eftimie, fosta soție care l-a înșelat cu cel mai bun prieten.

Cât despre relația cu Olga Bacari, comediantul mărturisește că pe ei nu îi leagă nimic mai mult decât o simplă prietenie. De asemenea, a precizat faptul că dacă ar și-ar reface viața amoroasă ar anunța, însă momentan își dorește să se axeze doar pe dezvoltarea propriei persoane și pe partea financiară. 

„Pe Olga o știu de foarte mult timp. Îmi este o prietenă foarte bună. Nu sunt nici măcar aproape de gândul de a-mi reface viața sentimentală. Nu îmi fac planuri în legătură cu asta și mă axez doar pe viața profesională și pe autodezvoltare. Când voi fi cu cineva, poate voi anunța public pentru că am văzut că se poartă”, a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum vede relația Spike-Livia Eftimie

Cu doar câteva zile în urmă, Cătălin Bordea a oferit o părere referitoare la relația persoanelor care l-au trădat. Consideră că povestea lor de iubire nu va avea un viitor: 

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu.

Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât. 

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: <<păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?>>

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. 

Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului <<bă, pa!>>”, a spus comediantul, trimițând săgeți către cuplul Livia-Spike, în podcastul lui Gorija.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net