Cătălin Botezatu a slăbit 14 kg după operaţia la colon. Ce tratamente face acum

Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu a suferit o operaţie grea la colon în urmă cu o lună şi jumătate
Cătălin Botezatu a suferit o operaţie grea la colon în urmă cu o lună şi jumătate

Cătălin Botezatu rămâne la fel de elegant, chiar dacă în ultimele luni a avut grave probleme de sănătate. Designerul şi-a îngrijorart fanii la scurt timp după ce revenit din Turcia, unde s-a operat la colon. Atunci, creatorul de modă era vizibil slăbit şi uşor abătut din cauza operaţiei complicate pe care a suferit-o la o clinică din străinătate şi a tratamentului de chimioterapie.

Hotărât să se recupereze într-un timp record, Cătălin Botezatu a revenit la forma fizică în care îl ştiam. Recent,  designerul a decis să apeleze la ajutorul medicului său estetician, Iancu Morad, pentru a găsi cea mai eficientă soluție de întinerire a tenului. Celebrul creator de modă a slăbit în ultimele luni aproape 14 kilograme, astfel că acest lucru și-a pus amprenta asupra fermității tenului. 


    Cătălin Botezatu şi-a făcut un tratament de reîntinerire la dr. Iancu Morad, medic estetician Foto: arhivă personală
Cătălin Botezatu şi-a făcut un tratament de reîntinerire la dr. Iancu Morad, medic estetician Foto: arhivă personală

“Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce soluții am avea, care să ofere rezultate foarte bune, rapid, și să fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua”,  a declarat Cătălin Botezatu.

În ce constă tartamentul urmat de Cătălin Botezatu

Tratamentul estetic pe care îl urmează Cătălin Botezatu este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. Este indicată mai ales persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani. “Biolifting se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat ce se numește Dermapen îl introducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate. A doua substanță obținută este transformată în plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însă este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelam zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile”, a explicat medicul estetician Iancu Morad.

Cătălin Botezatu, operat de cancer la colon în Turcia

Cătălin Botezatu ( 52 de ani) a trecut pe lângă moarte în urmă cu o lună şi jumătate. Creatorul de modă se plângea de dureri foarte mari la nivelul abdomenului chiar şi după operaţia de apendicită pe care a suferit-o în această vară. Atunci, medicii i-au spus că de apendice sunt prinşi nişte săculeţi suspecţi care trebuie îndepărtaţi chirurgical pentru a nu se transforma în altceva. Ulterior, designerul a încercat să-şi vadă de proictele sale în modă şi a plecat la un târg la Atlanta, neglijând problemele de sănătate. Recent, a ajuns la o clinică din Istanbul pentru că abia mai putea să suporte durerile acute pe care le avea.

Cătălin Botezatu şi-a făcut un tratament de reîntinerire la dr. Iancu Morad, medic estetician
Cătălin Botezatu şi-a făcut un tratament de reîntinerire la dr. Iancu Morad, medic estetician

"Sufeream foarte tare din punct de vedere fizic, deşi pozele de la mine de pe Instagram arătau altceva. Nu am trecut niciodată prin astfel de dureri. Tot ce vreau este să fiu sănătos şi să mă fac bine. E foarte greu când moartea îţi bate la uşă. Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (...) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!»", povestea atunci Cătălin Botezatu, aproape cu lacrimi în ochi, de pe patul de spital din Turcia.  

Citeşte şi:   

Cătălin Botezatu, grav bolnav! Raluca Bădulescu, apel la rugăciune: ”Trece prin cele mai grele momente!”

Cătălin Botezatu iubeşte o femeie măritată: «Îmi doresc ca persoana pe care o iubesc să fie lângă mine»

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg