Cătălin Botezatu, conștient pe masa de operație! Imagini exclusive

7 octombrie 2015
article img
Cătălin Botezatu (48 de ani) a suferit o nouă intervenție chirurgicalăfoto: Arhiva Personală

Cătălin Botezatu (48 de ani) a suferit o nouă intervenție medicală la inimă, marți (6 octombrie). Designerul s-a internat la Liv Hospital Istanbul încă de dimineață, unde a realizat un set complet de analize, după ce a acuzat stări de oboseală și ușoară sufocare, dar și o durere pregnantă în zona dintre gât și piept.

Creatorul de modă a fost supus mai multor teste, în urma cărora medicii au luat decizia de a-l băga direct în operație. Bote a suferit o intervenție chirurgicală extrem de dificilă, pe parcursul căreia a fost perfect conștient. Eva Pavel, reprezentata unității medicale din România, a povestit pentru Click! că designerului i-au fost administrate substanțe de contrast și morfină, pentru a nu simți durerea în timpul operației.

Analizele designerului erau îngrijorătoare

„Cătălin a realizat azi (marți, 6 octombrie, n.r.) un set complet de analize (ecocardiografie, radiografie pulmonară, EKG, test de efort, ecografie abdominală, tiroidă și teste de sânge), cu un rezultat mai puțin bun, din păcate. Cătălin se aștepta la acest lucru, având în vedere stresul și ritmul lui de viață. Domnul Profesor Doctor Alp Burak Catakoglu a hotărât pe loc să-l supună unei noi intervenții care a început la ora 15.00 la Liv Hospital Istanbul”, a declarat o sursă din cadrul clinicii pentru agentiadepresamondena.com.

Imagini în exclusivitate, din spital

A mai fost operat în mai 2014

article img
Cătălin Botezatu (48 de ani) a realizat un set complet de analize înainte de operațiefoto: Liv Hospital Istanbul

Întreaga intervenție a durat trei ore și jumătate. Cu ajutorul substanțelor de contrast, medicii i-au verificat cele patru stenturi montate în luna mai a anului trecut, scopul fiind acela de a afla dacă designerul mai are nevoie de un stent sau un balon la inimă. În cele din urmă, aceștia au ajuns la concluzia că Botezatu se află într-o stare bună de sănătate și nu a mai fost nevoie să îi implanteze dispozitivele medicale.

A fost externat repede

article img
Cătălin Botezatu (48 de ani) a suferit o intervenție foarte complicatăfoto: Liv Hospital Istanbul

Creatorul de modă a fost externat la scurt timp după intervenție, însă medicii i-au impus anumite restricții. Cătălin Botezatu trebuie să adopte un ritm de viață cât mai puțin stresant, motiv pentru care artistul a rămas în Turcia unde va urma anumite programe de detoxifiere, odihnă și relaxare. Aceasta este a doua operație la inimă suferită de creatorul de modă în decurs de un an și jumătate.