C─ât─âlin Botezatu, con╚Ötient pe masa de opera╚Ťie! Imagini exclusive

7 octombrie 2015
image
C─ât─âlin Botezatu (48 de ani) a suferit o interven╚Ťie foarte complicat─â

C─ât─âlin Botezatu (48 de ani) a suferit o nou─â interven╚Ťie medical─â la inim─â, mar╚Ťi (6 octombrie). Designerul s-a internat la Liv Hospital Istanbul ├«nc─â de diminea╚Ť─â, unde a realizat un set complet de analize, dup─â ce a acuzat st─âri de oboseal─â ╚Öi u╚Öoar─â sufocare, dar ╚Öi o durere pregnant─â ├«n zona dintre g├ót ╚Öi piept.

Creatorul de mod─â a fost supus mai multor teste, ├«n urma c─ârora medicii au luat decizia de a-l b─âga direct ├«n opera╚Ťie. Bote a suferit o interven╚Ťie chirurgical─â extrem de dificil─â, pe parcursul c─âreia a fost perfect con╚Ötient. Eva Pavel, reprezentata unit─â╚Ťii medicale din Rom├ónia, a povestit pentru Click! c─â designerului i-au fost administrate substan╚Ťe de contrast ╚Öi morfin─â, pentru a nu sim╚Ťi durerea ├«n timpul opera╚Ťiei.

Analizele designerului erau îngrijorătoare

ÔÇ×C─ât─âlin a realizat azi (mar╚Ťi, 6 octombrie, n.r.) un set complet de analize (ecocardiografie, radiografie pulmonar─â, EKG, test de efort, ecografie abdominal─â, tiroid─â ╚Öi teste de s├ónge), cu un rezultat mai pu╚Ťin bun, din p─âcate. C─ât─âlin se a╚Ötepta la acest lucru, av├ónd ├«n vedere stresul ╚Öi ritmul lui de via╚Ť─â. Domnul Profesor Doctor Alp Burak Catakoglu a hot─âr├ót pe loc s─â-l supun─â unei noi interven╚Ťii care a ├«nceput la ora 15.00 la Liv Hospital IstanbulÔÇŁ, a declarat o surs─â din cadrul clinicii pentru agentiadepresamondena.com.

Imagini în exclusivitate, din spital

A mai fost operat în mai 2014

image
C─ât─âlin Botezatu (48 de ani) a realizat un set complet de analize ├«nainte de opera╚Ťie

├Äntreaga interven╚Ťie a durat trei ore ╚Öi jum─âtate. Cu ajutorul substan╚Ťelor de contrast, medicii i-au verificat cele patru stenturi montate ├«n luna mai a anului trecut, scopul fiind acela de a afla dac─â designerul mai are nevoie de un stent sau un balon la inim─â. ├Än cele din urm─â, ace╚Ötia au ajuns la concluzia c─â Botezatu se afl─â ├«ntr-o stare bun─â de s─ân─âtate ╚Öi nu a mai fost nevoie s─â ├«i implanteze dispozitivele medicale.

A fost externat repede

image
C─ât─âlin Botezatu (48 de ani) a suferit o interven╚Ťie foarte complicat─âfoto: Liv Hospital Istanbul

Creatorul de mod─â a fost externat la scurt timp dup─â interven╚Ťie, ├«ns─â medicii i-au impus anumite restric╚Ťii. C─ât─âlin Botezatu trebuie s─â adopte un ritm de via╚Ť─â c├ót mai pu╚Ťin stresant, motiv pentru care artistul a r─âmas ├«n Turcia unde va urma anumite programe de detoxifiere, odihn─â ╚Öi relaxare. Aceasta este a doua opera╚Ťie la inim─â suferit─â de creatorul de mod─â ├«n decurs de un an ╚Öi jum─âtate.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg