Cătălin Botezatu după incendiu: "Clubul Bamboo nu avea numai prieteni!"

21 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
Cătălin Botezatu vorbeşte despre o mână criminalăfoto: arhiva personală

Clubul Bamboo este distrus în totalitate, o afacere prosperă care i-a adus în pragul falimentului pe asociaţii localului. Unul dintre ei a vorbit despre posibilitatea ca acest incendiu să fi fost provocat, fiind a doua oară în ultimii 12 ani când pompierii sunt solicitaţi să intervină pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul. Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii clubului, a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o mână criminală.

Designerul Cătălin Botezatu a intervenit telefonic la Antena 3 şi a declarat că incendiul care a cuprins în noaptea de vineri spre sâmbătă clubul Bamboo a izbucnit într-o zonă în care nu se afla nimeni. Aşadar, creatorul de modă, care este şi asociat al locului, a exclus ipoteza potrivit căreia flăcările ar fi pornit de la fumat.    

"Clubul Bamboo era unul dintre cele mai frumoase din Bucureşti şi trebuie să fim mândri. Trebuie să recunoaştem că nu avea numai prieteni. Am văzut şi pe Facebook multe comentarii răutăcioase. Multe echipe de filmare care după ce făceau interviuri stufoase râdeau şi spuneam că le pare bine pentru ce s-a întâmplat. Incendiul a izbucnit într-o zonă în care nu se afla nimeni. Nu fuma nimeni acolo! Se spune că a luat foc în zona bucătăriei. Nu are nicio legătură cu bucătăria, nu are nicio legătură cu o narghileaua care ar fi luat foc, că focul ar fi plecat din mijlocul clubului. În niciun caz. Focul a pornit de undeva din stânga barului, este intrarea într-un alt club, într-un ballroom să spunem. Au ars 3.000 de metri pătraţi, a ars totul. Ideea e că în acea zonă nu intra nimeni. Nu am vorbit cu nimeni dintre administratori, pentru că este şi greu să suni pe cineva când o afacere de mii de euro este distrusă în totalitate. 

simeon stalpnicul png
Clubul Bamboo a ars în totalitateFoto: DSU

Vreau să înţeleagă toată lumea că nu este vorba aici despre banii de pe asigurare. Clubul nu a avut asigurare nici în 2005, nici acum. Atunci se construia o anexă a bucătăriei pentru restaurant. Am mai auzit variante că primarul a făcut acolo petreceri şi că eram privilegiaţi. Nu există companie mare care să nu fi făcut vreo petrecere într-una dintre cele patru săli ale clubului. Ieşiri de urgenţă sunt mai multe decât aveam nevoie şi foarte largi. Când au venit pompierii, după 10 – 15 minute, nu mai aveau ce să evacueze şi oricum nu ar fi avut cum şi cu măşti şi fără măşti pentru că era fum. Nu mai aveau ce să facă. Oamenii au fost evacuaţi de personalul clubului, care a intrat cu tricourile ude la gură şi a scos oamenii de acolo. Am văzut la televizor că au spus că s-au aruncat de la etaj. Clubul Bamboo nu are etaj. S-au aruncat în lac. Nu există lac acolo, este o mlaştină de 10 centimetri acoperită de încă 10 centimetri de zăpadă. S-au aruncat în piscină. Piscina este goală. Sunt nişte aberaţii. Dacă la noi în club cineva îşi aprinde ţigara, toţi bodyguarzii merg la ei sau sunt semnalizaţi cu lasere să stingă ţigările. Există zone în care se fumează şi lumea merge la fumat”, a susţinut Cătălin Botezatu.

Întrebat dacă este sau nu acţionar al clubului, designerul a răspuns sec: "Toate documentele despre administratorii şi asociaţii clubului vor fi depuse organelor abilitate. Să zicem că sunt unul dintre oamenii care iubesc acest club!", a completat Botezatu. 

În acest moment, se vehiculează trei ipoteze de la care ar fi pornit incendiul. Este vorba despre un scurt circuit la instalaţiile electrice, fumatul în spaţii închise sau artificiile care însoţeau băuturile scumpe la mese. 

Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
cristina siscanu 1 jpeg
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg