Cătălin Botezatu, operat din nou la inimă! S-a internat în Turcia

6 octombrie 2015
article img
Cătălin Botezatu (48 de ani) a mai suferit o intervenție la inimă în luna mai a anului 2014

La numai un an și jumătate de ultima sa intervenție medicală, Cătălin Botezatu (48 de ani) a necesitat, din nou, atenția cadrelor medicale. Din cauza unor noi probleme de sănătate, designerul s-a internat într-o clinică din Instanbul, Turcia, marți, 6 octombrie.

După ce și-a făcut un set de analize, medicii au decis că este cazul ca Botezatu să intre în operație. Aceasta este cea de-a doua intervenție în zona inimii pe care designerul o suferă în decurs de nici doi ani, având în vedere faptul că în luna mai a anului tecut i-au fost implantate stenturi la inimă, potrivit agentiadepresamondena.com.

„Cătălin a realizat azi (marți, 6 octombrie, n.r.) un set complet de analize (ecocardiografie, radiografie pulmonară, EKG, test de efort, ecografie abdominală, tiroidă și teste de sânge), cu un rezultat mai puțin bun, din păcate. Cătălin se aștepta la acest lucru, având în vedere stresul și ritmul lui de viață. Domnul Profesor Doctor Alp Burak Catakoglu a hotărât pe loc să-l supună unei noi intervenții care a început la ora 15 la Liv Hospital Istanbul”, a declarat o sursă din cadrul clinicii pentru agentiadepresamondena.com.

Apropiații lui Cătălin Botezatu așteaptă cu sufletul la gură ca artistul să iasă din operație, care, deși a început la ora 15.00, încă nu s-a încheiat. Ultima intervenție la care a fost supus, cea din 2014, a durat nu mai puțin de trei ore și jumătate.