Cătălin Cazacu: ”Am avut Covid! Prietenii fugeau pur și simplu de mine”


    Cătălin Cazacu, în Zanzibarfoto: arhivă personală
Cătălin Cazacu, în Zanzibarfoto: arhivă personală

Catalin Cazacu a fost și el a fost infectat cu Covid-19! Prezentatrul de la TVR 2 a contractat virusul vara trecută, la începutul pandemiei. Motocliclistul a avut noroc, a făcut o formă relativ ușoară a bolii, care l-a ținut în casă timp de două săptămâni.

Dacă virusul nu i-a dat prea mari dureri de cap, Cătălin Cazacu spune că a suferit enorm pentru că toți prietenii l-au ocolit o perioadă. Ba chiar, prezentatorul s-a simțit marginalizat și a evitat să le mai spună unora dintre prieteni că este infectat cu Sars-Cov-2.

“Eu am avut atunci la început de tot Covid. Mi-a fost rușine să sun pe la prieteni și să le spun că am luat virusul. Nici nu-mi mai răspundeau la telefon. În momentele alea nu a fost cel mai greu să înfrunt boala, am vut o formă ușoară, ci că lumea fugea pur și simplu de mine. Parca eram ciumat. Am umblat cu testul negativ la mine și după ce m-am făcut bine, ca să le arăt prietenilor că sunt ok și că ne putem vedea”, a mărturisit Cătălin Cazacu, în premieră, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Cătălin Cazacu a locuit două luni în Zanzibar

După ce s-a vindecat de Covid, Cătălin Cazacu (36 de ani) a fugit de pandemie tocmai în Zanzibar, țara unde localnicii spun că nu există Covid și unde s-a simțit în elementul lui. A stat acolo o două luni, și-a găsit și un job de DJ pe plajă și nu se mai lăsa întors acasă. „Asta a fost ideea, atunci când am venit în Zanzibar, să încerc să locuiesc ca și cei de aici. Oamenii de acolo m-au adoptat și sunt unul dintre ai lor, începând de la faptul că intru în bucătărie și mă servesc din frigiderul lor, mă simt practic ca la mine acasă. Este unul dintre cele mai frumoase locuri unde am stat până acum, chiar dacă „condițiile” nu se compară cu ceea ce avem noi în Europa”, a povestit Cătălin Cazacu, pentru Click.ro.

Citește și:

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre