C─ât─âlin Cri┼čan vrea s─â se ├«mpace cu so┼úia?- FOTO EXCLUSIV

13 august 2014
image
C─ât─âlin Cri┼čan s-a jucat ├«n parc cu fiica lui, Lara, sub privirile fostei so┼úii, Alina Cup┼ča. Cei trei p─âreau o familie fericit─âfotografii: caps

La nou─â luni de la divor┼úul de medicul Alina Cup┼ča (33 de ani), C─ât─âlin Cri┼čan (46 de ani) ├«┼či face exemplar datoria de p─ârinte. Artistul a fost surprins luni seara al─âturi de fosta nevast─â ┼či de feti┼úa lor, ├«n v├órst─â de un an ┼či opt luni, Lara Maria, ├«n timp ce se distrau ├«n parc. Fotoreporterii Click! au fost pe faz─â ┼či i-au surprins. Arat─â ca o familie perfect─â. Oare vrea c├ónt─âre┼úul s─â se ├«mpace cu a doua so┼úie?

C─ât─âlin Cri┼čan este oare ├«ncercat de regretul c─â a pierdut ┼či a doua familie, mai ales c─â la mijloc e ┼či o feti┼ú─â? Apropia┼úii c├ónt─âre┼úului sus┼úin c─â artistului nu-i este tocmai bine ├«n ipostaza de divor┼úat a doua oar─â. B─ânuielile par s─â se confirme: luni seara, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cri┼čan al─âturi de doctori┼úa Alina Cup┼ča, de care a divor┼úat ├«n noiembrie 2013 ┼či de feti┼úa lor, Lara Maria, de un an ┼či opt luni. 

image
Cri┼čan ┼či-a plimbat feti┼úa ├«n c├órc─â

Artistul a stat aproape o or─â ├«n apartamentul ├«n care locuie┼čte Alina Cup┼ča, apoi au cobor├ót al─âturi de fiica lor ┼či de bunica acesteia, mama doctori┼úei. Dac─â nu s-ar fi ┼čtiut c─â au divor┼úat de nou─â luni, ai fi putut jura c─â sunt  ├«mpreun─â, mai ales c─â imaginile contureaz─â familia perfect─â, bine ├«nchegat─â. 

image
Lara, fericită alături de părinţii ei

Cei trei r├ód, se joac─â, iar t─âticul Cri┼čan nu-i refuz─â prin┼úesei sale mofturile: o plimb─â ├«n c├órc─â, o las─â s─â fac─â echilibristic─â pe bordur─â, se joac─â cu ea ├«n parc. Blond─â, c├órlion┼úat─â ┼či plin─â de energie, fata este leit─â taic─â-s─âu! C├ót au stat la locul de joac─â, Lara Maria a fost ca un titirez. Doar setea a potolit-o pu┼úin, iar Cri┼čan a trecut la... biberon.

image
├Än parc, micu┼úa a fost ┼úinut─â ├«n bra┼úe de tati ┼či hr─ânit─â de mami

A luat-o ├«n bra┼úe ┼či i-a dat ap─â, ├«n timp ce doamna Cup┼ča ├«l privea ├«ndelung, semn c─â ar mai exista ceva iubire ├«ntre ei. 

ÔÇ×Vorbesc ├«n fiecare zi cu Alina, dar nu despre noi, ci despre feti┼úa noastr─â. Mi-e greu c├ónd sunt plecat din ┼úar─â, ├«ns─â atunci c├ónd stau pe-aici, o v─âd pe Lara foarte des. Este o dulcea┼ú─â, a ├«nceput s─â vorbeasc─â acum,  spune ┬źmama┬╗, ┬źtata┬╗, ┬źlapte┬╗, e juc─âu┼č─â. Nu o pot lua deocamdat─â ├«n vacan┼úe pentru c─â este greu cu biberoane, cu nebunii, ├«ns─â abia a┼čtept s─â creasc─âÔÇŁ, a declarat, pentru Click!, C─ât─âlin Cri┼čan.

image
Cei trei s-au despărţit în faţa blocului

C─ât─âlin Cri┼čan mai are doi copii, din prima c─âsnicie

Dup─â o c─âsnicie care a durat 14 ani, C─ât─âlin Cri┼čan a divor┼úat de Lucia Bubulac (50 de ani), ├«n anul 2009. Cei doi au ├«mpreun─â doi copii, Daria (14 ani) ┼či Raris (10 ani), care au r─âmas s─â locuiasc─â ├«mpreun─â cu mama lor. Artistul le pl─âte┼čte pensie alimentar─â ├«n valoare de 1.000 de lei pe lun─â, ├«ns─â nu este de acord cu ├«nclina┼úiile lor c─âtre muzic─â, dovad─â c─â nici nu a participat la concursurile la care ace┼čtia au luat parte. ÔÇťEu le-am spus s─â fac─â ┼čcoal─â, apoi s─â c├ónte, pentru c─â de c├óntat toat─â lumea ┼čtie s─â c├ónteÔÇŁ, a spus, la ├«nceputul anului, C─ât─âlin Cri┼čan, pentru Click!

image
Ceidoi copii au rămas să locuiască împreună cu mama lor

Click! v-a prezentat ├«n premier─â vestea divor┼úului

La scurt timp dup─â ce s-a desp─âr┼úit de Lucia Bubulac, C─ât─âlin Cri┼čan ┼či-a ref─âcut via┼úa cu medicul Alina Cup┼ča. S-au c─âs─âtorit civil la sf├ór┼čitul anului 2010, iar nunta lor a avut loc ├«n vara anului 2011. ├Än decembrie 2012, Alina l-a f─âcut tat─â pe artist, aduc├ónd pe lume o feti┼ú─â, Lara Maria, cel de-al treilea copil al artistului. Click! a aflat ├«n exclusivitate despre divor┼úul lor, iar artistul a confirmat pe pagina lui de Facebook, ├«n luna iunie. 

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg