Cătălin Măruță, acuzat de neprofesionalism! În război cu invitații

Ultima actualizare:
Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu au intrat în conflict pe fondul divorțului de Victor Slav
Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu au intrat în conflict pe fondul divorțului de Victor Slav

De-a lungul timpului, Cătălin Măruță (37 de ani) a fost ca un ghimpe în coastele multor vedete din showbiz-ul românesc. Moderatorul TV a ajuns la cuțite cu câteva dintre ele și chiar a fost dat în judecată. Acestea l-au acuzat de neprofesionalism și subiectivism în cadrul emisiunilor.

Oana Zăvoranu, Bianca Drăgușanu și Simona Gherghe sunt numai câteva dintre vedetele cu care Cătălin Măruță a intat în conflict la emisiunea prezentată de el. Pe unele dintre ele le-a umilit în direct, iar altora nu le-a respectat intimitatea. În oricare dintre situații, invitații lui s-au simțit nedreptățiți în show-ul prezentat de el și au simțit nevoia să ia atitudine, fie pe cale verbală, fie pe cale legală.

Bianca Drăgușanu, călcată în picioare de Cătălin Măruță în direct

Cătălin Măruță i-a încălcat intimitatea Oanei Zăvoranu
Cătălin Măruță i-a încălcat intimitatea Oanei Zăvoranu

Cătălin Măruță a mediatizat întregul scandal dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav atunci când cei doi au divorțat, la începutul anului 2014. Prezentatorul TV a invitat-o pe frumoasa roșcată în emisiune pentru a discuta despre relația cu Victor, însă nu s-a putut abține să o acuze pentru infidelitățile din timpul escapadei la Paris. Acesta face niște acuzații foarte grave atunci când o întreabă pe Bianca Drăgușanu dacă a fost însărcinată cu Adrian Cristea: „Din considerente strict jurnalistice, ai fost sau nu însărcinată? Era copilul lui Cristea sau al lui Victor?” a întrebat-o Cătălin Măruță în cadrul emisiunii. Iar Bianca a simțit tonul răutăcios din vocea prezentatorului și nu s-a sfiit să îi răspundă: „Acum deja mă jignești”, l-a atenționat vedeta.

Dar Cătălin nu s-a oprit acolo. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul TV i-a sugerat vedetei că ar fi o femeie ușoară: „Bianca, ai dat un interviu în care spuneai că ai avut doar trei iubiri... noi am numărat cel puțin 10”, i-a mai spus Cătălin Măruță Biancăi în emisiune, potrivit eva.ro. Iar lovitura de grație i-a aplicat-o atunci când i-a minimalizat suferința și a acuzat-o de adulter: „Băi, nene, zici că treci prin cea mai mare tragedie, că mă disperi cu chestia asta... De parcă te-am împins eu să te duci să te culci cu Cristea la Paris (...) Dar vezi că e Cristea în țară. Și a venit și Mutu la Ploiești”, a încheiat prezentatorul.

Oana Zăvoranu nu mai calcă în platoul lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Simona Gherghe s-au certat pe invitați
Cătălin Măruță și Simona Gherghe s-au certat pe invitați

Nici Oana Zăvoranu nu a scăpat de metodele indiscrete ale lui Cătălin Măruță.  Problemele dintre cei doi au apărut în perioada scandalului dintre Oana și Pepe, din anul 2012. În vremea aceea, Pepe era invitat în mod permanent la emisiunea lui Măruță, „Happy Hour”. La un moment dat, Oana l-a acuzat pe prezentatorul TV că ar fi dat dovadă de subiectivitate și partizanat în ceea ce o privește. În emisiunea lui Cătălin Măruță au fost citite pasaje din corespondența Oanei cu amantul ei, iar din acest motiv, vedeta i-a intentat un proces legal prezentatorului. Deși la un moment dat se zvonea că cei doi s-ar fi împăcat, lucrurile nu puteau fi mai diferite. La începutul anului 2013, iubitul de atunci al Oanei, Răzvan Dumitrescu, a clarificat situația: „Oana nu a fost invitată în emisiune! Nu este adevărat! Ea nu mai vorbește cu Măruță de când cu Vadim. E în proces cu «Happy Hour» și cu Măruță. Dacă s-ar duce, s-ar interpreta că s-au împăcat și procesul nu ar mai avea rost. Așa ceva nu se poate, pentru că Oana nu poate trece peste ce a făcut Măruță. A făcut publică corespondența ei, i-a stricat imaginea, nu a sunat-o niciodată și trebuie să răspundă pentru tot ce a făcut. Știu că urmează (Cătălin Măruță,n.r.) să ajungă la DIICOT, ca să dea declarații. Până nu se termină procesul, Oana nu calcă la Măruță în emisiune”, a declarat Răzvan pentru Click!.

Simona Gherghe îl acuză pe Cătălin Măruță că își mituiește invitații


    Cătălin Măruță și Simona Gherghe s-au certat pe invitațifoto: Click!
Cătălin Măruță și Simona Gherghe s-au certat pe invitațifoto: Click!

Anul trecut, în timpul scandalului dintre Liviu Guță și Simona Trașcă, a avut loc un scandal separat între Simona Gherghe și Cătălin Măruță. Prezentatoarea TV de la Antena 1 l-a acuzat pe acesta că i-ar fi „furat” invitații din emisiune pe baza unei răsplate bănești. Simona a sugerat că Liviu Guță ar fi primit 5.000 de euro de la postul de televiziune Pro TV pentru a interveni în emisiunea lui Măruță. Cu toate acestea, Cătălin Măruță a clarificat situația printr-un mesaj publicat pe o rețea socială: „Liviu Guță a ales să vină în emisiunea mea de astăzi și să își spună versiunea după ce presa tabloidă a titrat că este acuzat de tentativă de viol. Chiar și Giulia, soția lui, foarte afectată de ce aa auzit că ar fi făcut soțul ei, a vrut să îi ia apărarea. Pentru că era departe de București, Liviu Guță a intrat în direct dintr-un studio Pro TV din țară, din Brașov mai exact. Nu am semnat deci niciun contract, nici mărcar nu am bătut palma când l-am invitat în emisiune și el a acceptat”, a scris Cătălin Măruță în acea perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net